Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Zaudējām muļķīgu un nevajadzīgu noraidījumu dēļ"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sējējs: "Zaudējām muļķīgu un nevajadzīgu noraidījumu dēļ"
Normunds Sējējs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Sezonu ar zaudējumu sāka Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas izbraukumā ar 1:3 piekāpās "Sochi" vienībai. Visas ripas tika ielaistas pirmajā trešdaļā skaitliskā mazākuma laikā, un kanādietis Koltons Gilīss norādīja, ka sāncenšiem paveicies. Spēli nevienādos sastāvos uzsvēra arī galvenais treneris Normunds Sējējs.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs: "Pirmkārt, apsveicu pretiniekus ar uzvaru. Šī bija pirmā spēle, vasarīga spēle, karstos laika apstākļos. Zaudējām muļķīgu, nevajadzīgu noraidījumu dēļ. Un paši nepratām realizēt vairākumu – bijām piecatā pret trim, kad vajadzēja, kā saka, izlīdzināt rezultātu. Nespējām, atkal muļķīgs noraidījums, un beigās šāds rezultāts.

Kā vērtēju debitējušos leģionārus Šagu, Malenu, Ščastļiviju? Ārzemnieku piecinieks neizskatījās slikti, izveidoja daudz momentu, kurus varēja realizēt, bet varbūt kaut kur nepaveicās vai izpaudās pirmās spēles faktors. Bet principā ar viņu spēli esmu apmierināts."

Rīgas "Dinamo" vienīgo vārtu autors Koltons Gilīss: "Pirmajā trešdaļā pievīla mūsu mazākums. Viņiem [Sočiem - aut.] paveicās, realizējot trīs no trim vairākumiem. Pirmajās 20 minūtēs bijām arī nedaudz par lēnu. Pārtraukumā pamainījām spēles plānu, un tas deva rezultātu. Trešajā trešdaļā nomētājām viņu vārtsargu, kontrolējām spēli, bet neizdevās gūt vārtus.

Man patīk spēlēt, pielietojot fizisku spēku, ar efektīgiem spēka paņēmieniem. Pretiniekiem tas būtu jāzina, ja redz mani laukumā. Šeit gan būtu arī jāizceļ mani maiņas biedri. Ja izdodas efektīgs spēka paņēmiens, pretinieks uzreiz cenšas nomedīt [uzbrukumā]. Maiņas biedri izdarīja ļoti labu darbu, mani piesedzot. Spēle [pret Daugaviņa, Skudras un Ankipāna "Torpedo"] noteikti būs izaicinājums. Pirmssezonas turnīrā viņiem zaudējām. Jābūt gataviem, ka viņi spēlēs asi. "Torpedo" ir komanda, kurai patīk presingot. Jākoncentrējas, un, visticamāk, nāksies daudz aizstāvēties, tāpēc jāizmanto iespējas pretuzbrukumos."

"Sochi" galvenais treneris Vjačeslavs Bucajevs: "Sveicu visus ar sezonas sākumu! Sveicu spēlētājus un līdzjutējus ar uzvaru! Protams, ne viss bija gludi. Skaidrs, ka tā bija pirmā spēle, bet tomēr izcīnījām pirmo uzvaru. Beigās vairāk spēlējām no pretuzbrukumiem? Problēmas sākās tad, kad vairs nepildījām sākotnējo spēles uzdevumu. Pretiniekiem vajadzēja atspēlēties, viņi gāja uz visu banku, bet mēs spējām pareizi aizsargāties un noslēgt spēli ar uzvaru. Par cik procentiem tika izpildīts trenera dotais uzdevums? Nevaru atbildēt uz šo jautājumu, vēl neesam aprēķinājuši procentus. Ja uzvarējām, tātad bija labi.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-08-23 23:10, pirms 8 gadiem
Gilīss bija labs, varbūt pat labākais šovakar. Lai viņam izdodas būt tādam visu sezonu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-08-24 09:09, pirms 8 gadiem
Kātad. Nebūtu mazākumu, tāpat būtu zaude. Lai uzvarētu ir jāiemet. Briesmīgs sākums un smird pēc tāda paša turpinājuma, diemžēl.

     [+] [-]

, 2016-08-24 09:12, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: Gribētos redzēt Gilīsu Latvijas izlasē.
Pat, ja neapspriež šāda priekšlikuma jēgu, būtu jāzina, ka viņam vismaz 4 sezonas jānospēlē kādā Latvijas klubā, lai par to vispār varētu runāt. Viņš ir spēlējis Kanādas izlasē PČ (U18 un U20).

  -1 [+] [-]

, 2016-08-24 10:46, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Pat, ja neapspriež šāda priekšlikuma jēgu, būtu jāzina, ka viņam vismaz 4 sezonas jānospēlē kādā Latvijas klubā, lai par to vispār varētu runāt. Viņš ir spēlējis Kanādas izlasē PČ (U18 un U20).
Ja kremlī nemainīsies vara ,tad tak četras sezonas viņi vēl naudu vismaz uzsauks dinamo.

     [+] [-]

, 2016-08-24 11:45, pirms 8 gadiem
coffijs rakstīja: Ja kremlī nemainīsies vara ,tad tak četras sezonas viņi vēl naudu vismaz uzsauks dinamo.
Kurš ārzemnieks Rīgā līdz šim ir nospēlējis 4 sezonas pēc kārtas?
Laikam tikai Sedlačeks, bet viņu jau Čehijas izlase sauca uz pārbaudēm

     [+] [-]

, 2016-08-24 11:49, pirms 8 gadiem
Ja jau sākām sviestu dzīt par naturalizēšanu, tad jāsaka, ka reālāk to izdarīt būtu ar Sestito - viņš nav spēlējis izlasēs oficiālos mačos un viņam pietiek ar 2 sezonām Latvijas klubā. Tātad pēc gada jau varētu būt zaļā gaisma