Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

PSG pussargs Rabio vīlies par neiekļaušanu Francijas izlasē un atsakās būt rezervists

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

PSG pussargs Rabio vīlies par neiekļaušanu Francijas izlasē un atsakās būt rezervists
Adrjēns Rabio
Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempiones Parīzes "Saint-Germain" pussargs Adrjēns Rabio netika iekļauts valstsvienības sastāvā startam Pasaules kausā, tomēr viņam atradās vieta starp rezervistiem. Izrādās, Rabio statuss neapmierina, un vēstulē komandas galvenajam trenerim viņš paziņojis, ka uz treniņiem neieradīsies.

Krievijā notiekošais Pasaules kauss startēs pēc trim nedēļām, un Francijas izlase spēlēs C grupā kopā ar Austrāliju, Peru un Dāniju. Komandas galvenais treneris Didjē Dešāns nosaucis 23 futbolistus, kuri pārstāvēs valsti, bet drošības nolūkos viņš bruņojies ar vairākiem rezervistiem, kuri līdz 4. jūnijam trenēsies kopā ar komandu un būs gatavi aizstāt savainotos.

Taču izrādījies, ka 23 gadus vecajam pussargam Adrjēnam Rabio šāda situācija nešķiet pievilcīga. Vilšanās ņēmusi virsroku, un viņš galvenajam trenerim veltījis e-pastu, informējot, ka treniņos nepiedalīsies. Rabio noraidījis tuvinieku iebildumus, un neviens nespēja mainīt viņa domas. Tiek norādīts, ka vilšanos pastiprināja fakts, ka pussargs jaunumus uzzināja vienlaikus ar visu valsti, nevis saņēma individuālu ziņu.

Vēstulē Rabio norādījis, ka negrasās sekot Dešāna izstrādātajam plānam līdz 4. jūnijam, un viens no galvenajiem plāna punktiem bija būt sasniedzamam jebkurā diennakts laikā. Francijas Futbola federācija ir lietas kursā par gadījumu, tomēr neplāno Rabio sodīt.

Pussargs Francijas izlasē aizvadījis sešas spēles, debitējot 2016. gada novembrī. 23 gadu vecumā viņš četras reizes kļuvis par Francijas čempionu un četras reizes izcīnījis Francijas kausu. Aizvadītajā sezonā Rabio laukumā devās 28 spēlēs, izceļoties ar vienu precīzu sitienu, bet vēl astoņas reizes viņš spēlēja Eirokausos.

Izmantotie resursi:
https://rmcsport.bfmtv.com/football...

     [+] [-]

, 2018-05-23 17:09, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка

  +1 [+] [-]

, 2018-05-23 17:42, pirms 6 gadiem
Sakāpis galvā puikiņam.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-23 18:55, pirms 6 gadiem
Spēlētājs izlasē aizvadījis vien 6 spēles un vārtus nav guvis, bet jau uzvedas kā stārs. Arī uz PSG līderu fona nevarētu teikt, ka sezonas laikā gūtie vieni vārti uzreiz garantētu vietu viņam PK Francijas sastāvā, uz iekļūšanu kurā ir milzu konkurence.