Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins: "Mūs sagaida svarīgākā spēle dzīvē"

Krišs Upenieks

Ovečkins: "Mūs sagaida svarīgākā spēle dzīvē"
Aleksandrs Ovečkins
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas ''Capitals'' krievu hokejists Aleksandrs Ovečkins pirms septītās spēlēs pret Tampabejas ''Lightning'' izcēlies gaidāmās spēles milzīgo nozīmi ne tikai konkrētas sezonas griezumā, bet visā karjerā.

''Visi zina, kāda ir spēles likme. Visi atceras, cik sarežģīta šī sezona bija gan fiziski, gan mentāli. Tagad vienkārši mēs negribam, lai sezona beigtos. Jūs jautājāt, kas ir tā lietas, kas mūs atšķir no citās komandām? Mēs nekad nepadodamies,'' tā pirms NHL Austrumu konferences fināla septītātas spēles izteicies Vašingtonas ''Capitals'' kapteinis Aleksandrs Ovečkins.

''Skaidrs, ka katram no mūsu komandas hokejistiem ir sapņi un domas, ar kurām sākam sezonu, bet pēc tam jau cīnāmies izslēgšanas spēlēs. Tagad, kad esam nonākuši jau šādā pozīcijā, visvairāk negribas no tās šķirties. Viegli mums nebūs.

Šī noteikti nebūs nekāda rutīnas regulārās sezonas spēle. Nekādas rītdienas vairs nebūs. Iespējas reabilitēties par zaudējumu vairs nebūs. Mūs sagaida svarīgākā spēle dzīve,'' piebilst Ovečkins, kurš 18 ''play-off'' spēlēs izcēlies ar 11 vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Vašingtonas ''Capitals'' un Tampabejas ''Lightning'' sērijas septītā spēle naktī uz ceturtdienu pulksten 3:00 pēc Latvijas laika startēs ''Lightning'' laukumā.

Izmantotie resursi:
https://allhockey.ru/news/show/3264...

  +3 [+] [-]

, 2018-05-23 12:28, pirms 6 gadiem
Ja caps uzvar tad finālā var teikt caps pret caps, jo Vegasas GM agrāk bija caps GM.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-23 13:06, pirms 6 gadiem
Vienozīmīgi par CAPS, ne tik OVI, bet visas komandas un fanu dēļ lai jau tiek finālā!

  +3 [+] [-]

, 2018-05-23 13:21, pirms 6 gadiem
Kāds zina kad pēdejo reizi Caps ir uzvarējusi 7 spēli? Ja man vajadzētu izdarīt secinājumu, tad teiktu, ka Caps zaudēs, jo zaudējuši visās septītajās spēlēs. Bet neskatoties pagātni, tad Capitas ir labākas izredzes, jo mentāli viņi ir spēcīgāki, viņi tika garām pingvīniem, kas jau ir liels solis un fizsiksi viņi izskatās lābaki. Vienīgais iemesls, kādēļ Capitals vēl nav tikuši līdz finālam ir tāds, ka Holtbijs nenospēlēja uz visiem 100
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-23 16:18, pirms 6 gadiem
girgersons rakstīja: Kāds zina kad pēdejo reizi Caps ir uzvarējusi 7 spēli? Ja man vajadzētu izdarīt secinājumu, tad teiktu, ka Caps zaudēs, jo zaudējuši visās septītajās spēlēs. Bet neskatoties pagātni, tad Capitas ir labākas izredzes, jo mentāli viņi ir spēcīgāki, viņi tika garām pingvīniem, kas jau ir liels solis un fizsiksi viņi izskatās lābaki. Vienīgais iemesls, kādēļ Capitals vēl nav tikuši līdz finālam ir tāds, ka Holtbijs nenospēlēja uz visiem 100
Arī neatceros pēdējo reizi, kad Caps paņemtu septīto spēli. Ovija ērā šķiet tas nav noticis. Bet tāpat kā Caps nebija uzvarējuši sēriju esot iedzinējos 0:2, nebija uzvarējuši Pingvīnus, liekas, ka lauzīs arī šo un šonakt Tampa dosies spēlēt golfu

  -1 [+] [-]

, 2018-05-23 16:36, pirms 6 gadiem
Lai arī kas stātos Vegasas priekšā, viņus apstādināt būs, praktiski nereāli! Par aizraujošu 7.spēli un tālāk jau finālu!

     [+] [-]

, 2018-05-23 17:10, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка

  +1 [+] [-]

, 2018-05-23 17:36, pirms 6 gadiem
Spec... rakstīja: Lai arī kas stātos Vegasas priekšā, viņus apstādināt būs, praktiski nereāli! Par aizraujošu 7.spēli un tālāk jau finālu!
Apstādināt nereāli, jo... ?

     [+] [-]

, 2018-05-23 18:33, pirms 6 gadiem
Laicīgi gulēt un trijos pie datora.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-24 03:58, pirms 6 gadiem
Nu pagaidām Ovečkins savu solījumu tur un WSH vadībā ar 1-0.Pats Aleksandrs arī guva vienīgos vārtus.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-24 04:55, pirms 6 gadiem
Holtbijs kā siena,Tampa neko nespēj izdarīt savas mājas izšķirošā spēlē,bet divus vārtus gūst Burakovskis,kuram vispār šie ir pirmie goli play offā.Atlicis tikai viens periods.Šeit vairs droši vien nepalīdzēs pat Holivuda pasakas.