Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pret naudas atmazgāšanu vērstā operācijā apcietināts "Barca" bijušais prezidents

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pret naudas atmazgāšanu vērstā operācijā apcietināts "Barca" bijušais prezidents
Sandro Rosels
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas policijas un Nacionālās gvardes reidā par naudas atmazgāšanu apcietināts Spānijas granda "Barcelona" bijušais prezidents Sandro Rosels.

Kā norāda laikraksts El Mundo, operācija saistīta ar laiku, pirms Sandro Rosels bija kļuvis par "Barcelona" prezidentu. Norādīts, ka viņš noslēdzis vienošanos ar Brazīlijas Futbola konfederāciju. Pētījumi liecina, ka funkcionārs guvis neregulārus ienākumus, iekasējot komisijas maksas no Brazīlijas futbola komandas imidža pārdošanas.

Pēcāk viņš kopā ar kompanjoniem caur fiktīvām kompānijām atmazgāja ienākumus valstīs ar nodokļu atvieglojumiem. Rosels ar savas kompānijas Ailanto Marketing palīdzību sarunāja Brazīlijas valstsvienībai pārbaudes spēles, no kurām iekasēja komisijas maksu.

Apsūdzēts arī Rikardu Teheira, Brazīlijas Futbola federācijas bijušais prezidents, kā arī vairāki funkcionāri, kuri tobrīd atradās elitē.

Rosels, kurš laika posmā no 2010. līdz 2014. gadam bija Spānijas granda "Barcelona" prezidents, apsūdzēts arī nelegālu ienākumu gūšanā, kad tika parakstīts līgums ar brazīliešu zvaigzni Neimāru. Prokurors vēlas, lai par korupciju un krāpšanu tiktu piespriests piecu gadu cietumsods.

Izmantotie resursi:
marca.com

     [+] [-]

, 2017-05-23 14:30, pirms 7 gadiem
Kas tā par mistisko "pret naudas atmazgāšanas operāciju"? Bankas naudu atmazgā praktiski nepārtraukti un nekādas " pret naudas atmazgāšanas operācijas" pret viņiem netiek vērstas pat tad,ja info nonāk mēdijos. Čalīts vnk aizmirsa padalīties vai izrādija nepaklausību saimniekiem par ko dabūs pērienu pa ausi.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-23 16:45, pirms 7 gadiem
Virsrakstā : "Barca"
Rakstā : 6x "Barcelona"

Tam tupajam autoram bija grūti uzrakstīt adekvātu komandas nosaukumu Virsrakstā?????

     [+] [-]

, 2017-05-23 20:28, pirms 7 gadiem
Barcelona ir viena no šaubīgākajam organizācijām visā Spānijā !
Baumas nekolekcionēju, bet strādāju kopā ar cilvēku no Spānijas kuram kainiņos dzīvo Isko....
Šie puiši nav noskaņotii uz īpašu atklātību, bet šad tad emociju brīžos padalās ar ''drupačinām'', kuras dzirdot ir ... skumji, lai neteiktu vairāk !
Nevar tas Sporta karalis atbrīvoties no dēlēm...Paskat - Zepa Blaters, kura vaina ir 100& skaidra, joprojām uz brīvām kājām !
Nekas ! Būsim optimisti !
Atvainojiet, ka tik atklāti !