Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Azarenka un Kvitova spēlēs Vimbldonā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Azarenka un Kvitova spēlēs Vimbldonā
Petra Kvitova
Foto: Reuters/Scanpix

Divkārtējās "Grand Slam" čempiones Viktorija Azarenka un Petra Kvitova paziņoja par piedalīšanos prestižākajās zālāja sacensībās – Vimbldonā, kas abām būs viens no gada pirmajiem turnīriem.

Divus "Australian Open" titulus ieguvusī Azarenka decembrī kļuva par māti, bet jau dažus mēnešus vēlāk atsāka treniņus un sākotnēji bija plānojusi atgriezties jūlijā Amerikas "hard" turnīru sērijas laikā, taču ir gatava spēlēt jau agrāk, proti, Vimbldonā. Pirms tam gan vēl paredzēts viens sagatavošanās turnīrs uz zālāja seguma.

"Mani treniņi progresē labi un es jūtos gatava atgriezties sacensībās, turklāt Leo [viņas dēls] vēlas redzēt Londonu un Vimbldonu," sacīts bijušās pasaules pirmās raketes paziņojumā.

Vimbldonā 2011. un 2014. gadā uzvarējusī Kvitova decembrī tika sadurta savās mājās un kopš tā laika vēl nav spēlējusi. Starp citu, Petra ir pieteikusies arī "French Open", tiesa, lēmums par došanos uz Parīzi tikšot pieņemts "pēdējā brīdī".

Kamēr Azarenka šobrīd rangā noslīdējusi uz 972. vietu, Kvitova atrodas daudz augstāk – 16. vietā. Tas skaidrojams ar abu spēlētāju ļoti atšķirīgajām sezonām pērn. Azarenkai bija ļoti produktīva gada pirmā puse, kad viņa uzvarēja gan Indianvelsā, gan Maiami, bet pēdējo turnīru aizvadīja "French Open". Tikmēr Kvitovai ražīgākais laiks bija no augusta. Azarenka jau ir tiesīga izmantot aizsargāto reitingu.

     [+] [-]

, 2017-05-23 19:03, pirms 7 gadiem
Bērnam nav vēl pusgads bet jau grib uz Londonu