Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere zaudē Briseles turnīra ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere zaudē Briseles turnīra ceturtdaļfinālā
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere duetā ar krievieti Mariju Kondratjevu šodien nespēja pārvarēt Briseles (Beļģija) WTA dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālu. Ar 4:6, 3:6 viņas atzina ar 3.numuru izliktā Alicjas Rosoļskas (Polija) un Čī Čenas (Ķīna) dueta pārākumu.

Briseles „Premier” turnīra 1.maču Dekmeijere un Kondratjeva aizvadīja vakar, kad triju setu spēlē apspēlēja grieķieti Eleni Danilidu un čehieti Evu Hrdinovu. Šodien pārbaudījums nopietnāks – pretiniekos ar 3.numuru izliktais Polijas un Ķīnas duets Alicja Rosoļska un Čī Čena, kuras 1.kārtā pārliecinoši bija tikušas galā ar ASV duetu.

Favorītes šodien bija Rosoļska un Čena, ko prata apliecināt arī kortā. Pirmajā setā pārsvaru viņas ieguva tā vidū, paņemot trīs geimus pēc kārtas (no 2:3 uz 5:3), bet uzvarēja ar 6:4. Otrajā setā Polijas un Ķīnas duets uzvarēja pirmos piecus geimus. Dekmeijere un Kondratjeva atbildēja ar trīs geimiem pēc kārtas, taču pacīnīties par uzvaru nespēja – 3:6.

Turnīrā gan Līga, gan viņas pāriniece nopelnīja pa 120 reitinga punktiem, tāpat katrai pa 2450 ASV dolāru prēmijai. Pagaidām vēl nav zināms, vai Līga jaunnedēļ spēlēs „French Open” sacensībās.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

     [+] [-]

, 2012-05-23 20:11, pirms 12 gadiem
Nu nekas, tomēr Līga ir visstabilākā no visiem Latvijas tenisistiem.