Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Obradovičs: "Mana prioritāte nākamajai sezonai - palikt "Fenerbahce""

Andrejs Siliņš

Obradovičs: "Mana prioritāte nākamajai sezonai - palikt "Fenerbahce""
Žeļko Obradovičs. Foto: imago / Scanpix

Lai gan izskanējusi informācija, ka Turcijas basketbola superklubs Stambulas "Fenerbahce" negrasās pagarināt līgumu ar galveno treneri Žeļko Obradoviču, pats serbu speciālists atklājis, ka, lai arī nav runājis ne ar vienu klubu par līgumu, vēlas palikt pie Stambulas vienības stūres.

"Kopš pārtraucām spēles un treniņus esmu uzturējis konstantu kontaktu ar ["Fenerbahce"] ģenerālmenedžeri [Mauricio Gerardīni], ofisa darbiniekiem, treneru štābu un komandas spēlētājiem. Pats svarīgākais man ir, lai visi mūsu kluba cilvēki būtu pie labas veselības. Pilnībā saprotu šī brīža situācijas nopietnību," sacīja Obradovičs, kuram ir spēkā līgums ar klubu līdz jūnija beigām.

"Šobrīd visu uzmanību vēršu uz savu darbu "Fenerbahce" klubā. Kas attiecas uz līguma pagarināšanu ar klubu, man jāsaka - neesmu runājis ne ar vienu no kluba vai ar kādu citu klubu. Man nav izteikti nekādi piedāvājumi," apstiprināja Obradovičs. "Tāpat gribu uzsvērt, ka man dzīvē ir princips - nerunāt ne ar vienu citu klubu, kamēr man ir līgumsaistības ar kādu citu."

Iepriekš parādījās informācija, ka Stambulas superklubs negrasās pagarināt līgumu ar leģendāro treneri. "Visa informācija, kur mans vārds sasaistīts ar kādu citu klubu, vienkārši nav patiesa. Lai būtu skaidrība, mana prioritāte būtu palikt "Fenerbahce" galvenā trenera amatā. Tā ir ziņa, ko vēlos nodot "Fenerbahce" līdzjutējiem," norādīja speciālists.

Obradovičs ar klubu strādā kopš 2013. gada un serbu trenera vadībā tas sasniedzis iepriekš nesasniegtus augstumus - pēdējos piecus gadus pēc kārts spēlējis Eirolīgas "Final Four", trīsreiz spēlējis Eirolīgas finālā un 2017. gadā triumfēja Eirolīgā.

Izmantotie resursi:
Sportando