Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Pēc sezonas pie "Wolfsburg" stūres stāsies austrietis Glasners

Agris Suveizda

Pēc sezonas pie "Wolfsburg" stūres stāsies austrietis Glasners
Olivers Glasners. Foto: imago images/Eibner Europa/Scanpix

LETA--DPA. Pēc Vācijas futbola bundeslīgas sezonas beigām pie "VfL Wolfsburg" stūres stāsies Olivers Glasners, ziņo klubs. Jau ziņots, ka Bruno Labadija pēc šīs sezonas atstās "VfL Wolfsburg" galvenā trenera amatu.

Volfsburgas komanda šobrīd ieņem devīto vietu Bundeslīgā un sezonas pēdējās četrās spēlēs vēl var pacīnīties par ceļazīmi uz Eirokausiem. Tiesa, Labadijam ir nesaskaņas ar sporta direktoru Jorgu Šmadki, tādējādi viņš nevarēs turpināt vadīt komandu.

Ar 44 gadus veco Glasneru panākta vienošanās uz nākamajām trim sezonām. Glasners ceturto sezonu vada Austrijas komandu Lincas LASK, bet pirms tam viņā vienu sezonu nostrādāja "SV Ried" vienībā. Tāpat austrietis divas sezonas strādājis "Salzburg" treneru kolektīvā.

Labadijas līgums ar Volfsburgas klubu noslēgsies pēc šīs sezonas, bet tas netiks pagarināts. Labadija par "VfL Wolfsburg" galveno treneri tika apstiprināts pagājušā gada februārī. Speciālists palīdzēja vienībai ar grūtībām saglabāt vietu bundeslīgā, triumfējot vien pārspēlēs, bet šosezon komanda savus rezultātus krietni uzlabojusi.

Karjeras laikā Labadija vadījis arī "VfB Stuttgart", Leverkūzenes "Bayer", "Darmstadt 98", Firtes "Greuther" un Hamburgas vienības.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-04-23 23:54, pirms 5 gadiem
Dzirdēju, ka arī Herthai un Menhengladbahai pēc šīs sezonas būs jauni galvenie treneri.

     [+] [-]

, 2019-04-23 23:56, pirms 5 gadiem
Nezinu, vai SC uzrakstīs, bet šovakar Leipciga kļuva par Vācijas kausa pirmo finālisti, izbraukumā ar 3-1 pieveicot 2.Bundeslīgas vicelīderi Hamburgu. Rīt Brēmenē notiks otrā pusfinālspēle, kurā Werder uzņems Bayern.