Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par "Flames" galveno treneri kļūst no "Hurricanes" aizgājušais Pīterss

Andrejs Siliņš

Par "Flames" galveno treneri kļūst no "Hurricanes" aizgājušais Pīterss
Bils Pīterss
Foto: SIPA USA / Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kalgari "Flames" vadība oficiāli apstiprinājusi, ka par komandas galveno treneri iecelts kanādiešu speciālists Bils Pīterss, kurš tikai pirms dažām dienām pavēstīja par aiziešanu no Karolīnas "Hurricanes".

51 gadu vecais Pīterss piektdien paziņoja, ka neturpinās darbu "Hurricanes" organizācijā, kur pavadīja četras iepriekšējās sezonas. Karolīnas komanda jau devīto sezonu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, kas ir garākā šāda veida sērija līgā.

"Flames" zaudēja 17 no pēdējām 24 sezonas spēlēm un palika 11. pozīcijā Austrumu konferencē. Viņnedēļ no galvenā trenera amata tika atbrīvots Glens Gulucans, kurš savulaik amatā nomainīja pašreizējo Latvijas izlases treneri Bobu Hārtliju.

Pīterss ir arī Kanādas valstsvienības galvenais treneris un vadīs komandu maijā paredzētajā pasaules čempionātā Dānijā.

NHL Pītersam galvenā trenera pieredze ir tikai Karolīnas klubā, bet iepriekš Pīterss veica asistenta pienākumus Detroitas "Red Wings" klubā.

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-04-24 07:44, pirms 6 gadiem
Piemiedz acis, kad sapņo, kremļa trolli!
Neviens krievu treneris nebūs galvenais treneris NHL komandā. Ja nu vienīgi paņems par dvieļu pasniedzēju.