Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Metjūza krekli – pirktākie NHL

Juris Miņins
Juris Miņins

Metjūza krekli – pirktākie NHL
Ostons Metjūzs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) ir publicējusi sarakstu ar pirktākajiem spēlētāju krekliem un ir noskaidrojies, ka 2017./2018. gada sezonā līdzjutēji visbiežāk ir pirkuši Toronto "Maple Leafs" hokejista Ostona Metjūza kreklus.

Par 2017./2018. gada pašu pirktāko NHL kreklu ir kļuvis Toronto "Maple Leafs" krekls ar 34. numuru, ar kuru spēlē līgas jaunā zvaigzne Ostons Metjūzs. Tādējādi amerikānis ir nobīdījis no pirmās vietas iepriekšējās sezonas pārdošanas čempionu Sidniju Krosbiju.

Nav gan zināmi absolūtie pārdošanas rādītāji, taču Metjūza, kurš pirms gada šajā reitingā bija ceturtajā vietā, popularitāti, kā uzsver Ziemeļamerikas hokeja apskatnieki, ietekmēja tas, ka viņš piedalījās spēlē, kas notika atklātā laukumā un šim gadījumam tika izstrādāti jauni kreklu dizaini.

Kopumā, kā norāda eksperti, dalība āra spēlēs ir ļoti labs veids kā palielināt kreklu pārdošanas rādītājus, jo teju visiem vadošajiem hokejistiem, kuri šosezon ir spēlējuši mačus atklātos laukumos ir kāpuši formas pārdošanas rādītāji.

Otrajā vietā šogad palika Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, bet trešais pirktākais krekls bija ar Konora Makdevida vārdu un Edmontonas "Oilers" emblēmu.

Interesanti, ka ceturtajā vietā pirktāko kreklu topā ir arī Lasvegasas "Golden Knights" pārstāvis Marks-Andrē Flerī. Tas ir izskaidrojams ar komandas lielisko pirmo sezonu un to, ka tieši Flerī sauc par šīs vienības galveno zvaigzni. Viņš, starp citu, arī ir šajā reitingā visaugstāk tikušais vārtsargs.

Savukārt no Eiropas hokejistiem vispopulārākais šajā sezonā bija Ņujorkas "Rangers" vārtsargs Henriks Lundkvists, kurš ieņem piekto vietu. Tiesa, tieši aiz viņa ierindojās vēl divi eiropieši - Vašingtonas "Capitals" līderis Aleksandrs Ovečkins no Krievijas un vēl viens "Rangers" pārstāvis Matss Zukarello, kurš pārstāv Norvēģiju.

NHL 2017./2018. gada sezonas pirktākie krekli

#SpēlētājsKomanda
1.Ostons MetjūzsToronto "Maple Leafs"
2.Sidnijs KrosbijsPitsburgas "Penguins"
3.Konors MakdeividsEdmontonas "Oilers"
4.Marks-Andrē FlerīLasvegasas "Golden Knights"
5.Henriks LundkvistsŅujorkas "Rangers"
6.Aleksandrs OvečkinsVašingtonas "Capitals"
7.Matss ZukarelloŅujorkas "Rangers"
8.Patriks KeinsČikāgas "Blackhawks"
9.Džonatans TeivsČikāgas "Blackhawks"
10.Vladimirs TarasenkoSentluisas "Blues"
11.Patrīss BeržeronsBostonas "Bruins"
12.Tīdžejs OšīVašingtonas "Capitals"
13.Džeks AikelsBufalo "Sabres"
14.Andrejs VasiļevskisTampabejas "Lightning"
15.Jevgeņijs MalkinsPitsburgas "Penguins"

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-04-23 21:47, pirms 6 gadiem
ko aikels dara tik aukgstā pozīcija.😅😅😅
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja