Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova šosezon joprojām bez uzvarām dubultspēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova šosezon joprojām bez uzvarām dubultspēlēs
Anastasija Sevastova un Anastasija Pavļučenkova. Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova sestdien kopā ar Krievijas tenisisti Anastasiju Pavļučenkovu Maiami "Premier Mandatory" turnīra 1. kārtas mačā ar 2:6, 3:6 zaudēja Krievijas un Nīderlandes komandai Veronika Kudermetova/Demi Shūrsa, sezonu turpinot bez uzvarām.

Sevastovai šogad dubultspēlēs ir 0-4 bilance. Trīs no četriem zaudējumiem piedzīvoti kopā ar savu pastāvīgo pārinieci Pavļučenkovu. Viņas pirmajā mačā zaudēja arī "Australian Open" un Indianvelsā, bet vēl viens zaudējums Sevastovai ir kopā ar Ukrainas spēcīgāko tenisisti Eļinu Svitoļinu (Brisbenā).

Sevastova 2018. gada sezonu sāka vēl sliktāk – viņai pirmajos 10 mačos bija 1-9 bilance, vienīgo uzvaru gūstot Melburnā kopā ar krievieti Jekaterinu Aleksandrovu, kad viņas apspēlēja ASV un Čehijas tīņu duetu Sisi Bellisa/Marketa Vondrušova.

Anastasija kopš augusta sāka regulāri spēlēt kopā ar Pavļučenkovu. Viņas pagājušajā sezonā kopā sakrāja 10-3 bilanci, kurā bija iekļauts "US Open" ceturtdaļfināls un divi "Premier 5" līmeņa pusfināli – Sinsinati un Uhaņā.

Dubultspēļu ranga 66. vietas īpašniecei Sevastovai Maiami turnīrā punkti nebija jāaizstāv, jo viņa arī pagājušajā gadā zaudēja 1. kārtā, kad kopā ar Aļonu Ostapenko piekāpās māsām Čanām (1:6, 4:6). Tas bija Ostapenko un Sevastovas pēdējais mačs WTA turnīros, kur viņām ir 0-3 bilance.