Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevska konkurents ielaiž sešas ripas, Bļugeram 1+2 WCHA finālspēlē

Gudļevska konkurents ielaiž sešas ripas, Bļugeram 1+2 WCHA finālspēlē
Kristers Gudļevskis
Foto: Scott Thomas

Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē rezervē šonakt palika Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis, bet viņa pārstāvētā komanda Sirakjūzas "Crunch" ar 2:6 piekāpās "Albany Devils".

Naktī uz 22.martu Kristers Gudļevskis stājās "Crunch" vārtos un atvairīja 26 no 28 pretinieku metieniem, tiekot arī pie spēles trešās zvaigznes titula. Šonakt latvietis palika uz rezervistu soliņa, bet vārtos stājās viņa konkurents Sedriks Dežardēns.

Dežardēns atvairīja 22 no 28 pretinieku metieniem, savukārt "Crunch" (#13 Austrumu konferencē, 58 punkti 63 spēlēs) ar 2:6 kapitulēja "Albany Devils" (#6 Austrumu konferencē, 78 punkti 64 spēlēs). Trīs no sešām ripām Dežardēna vārtos pabija jau pirmajā periodā.

Pirmo uzvaru Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā izcīnīja uzbrucējs Georgs Golovkovs un Dramondvilas "Voltigeurs", kas ar 6:5 pārspēja Viktoriavilas "Tigres". Latvijas hokejista rēķinā vieni gūti vārti (viens metiens), divas soda minūtes, viens spēka paņēmiens un astoņi uzvarēti iemetieni (no deviņiem). Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir 1:1.

Ar uzvarām Rietumu hokeja līgas (WHL) "play-off" sākuši visi trīs Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Izslēgšanas spēļu sērijas tiks izspēlētas līdz četrām uzvarām.

Rietumu konferencē pie uzvaras tika uzbrucējs Roberts Lipsbergs un Sietlas "Thunderbirds", kas ar 2:1 pārspēja Everetas "Silvertips". Latvieša rēķinā rezultatīva piespēle pirmo vārtu guvumā.

Uzbrucējs Edgars Kulda spēlēja pirmajā maiņā un nopelnīja pozitīvu koeficientu +1, bet viņa pārstāvētā komanda Edmontonas "Oil Kings" ar 5:3 uzvarēja "Prince Albert Raiders". Arī Rihards Bukarts izcēlās ar koeficientu +1, savukārt uzbrucēja pārstāvētais Brendonas "Wheat Kings" ar 6:3 pārspēja Redžīnas "Pats".

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Muskegonas "Lumberjacks" (#4 Austrumu konferencē, 58 punkti 54 spēlēs) bez uzbrucēja Haralda Egles (38 spēlēs 4+3) pieteikumā ar 6:1 uzvarēja ASV U17 izlases hokejistus (#7 Austrumu konferencē, 54 punkti 53 spēlēs).

Ziemeļamerikas hokeja līgā (NAHL) abas latviešu spēlētāju pārstāvētās komandas maču noslēdza ar pēcspēles metienu sēriju. Sū "Eagles" (#6 "North", 54 punkti 57 spēlēs) ar 3:4 piekāpās Džonstaunas "Tomahawks" (#4 "North", 61 punkts 57 spēlēs).

Zaudētāju rindās vienus vārtus guva Sandis Zolmanis (39 spēlēs 11+18), kura rēķinā divi metieni pa vārtiem. Zolmanim asistēja cits uzbrucējs Bruno Birzītis (47 spēlēs 10+13), kurš izcēlās arī ar diviem metieni pa vārtiem un negatīvu koeficientu -1. Abi uzbrucēji neizmantoja savas iespējas pēcspēles metienu sērijā. Mačā piedalījās arī aizsargs Kristofers Bindulis (49 spēlēs 0+9), kuram pozitīvs koeficients +1 un 15 soda minūtes.

"Wichita Falls Wildcats" (#4 "South", 66 punkti 57 spēlēs) ar 3:2 pēcspēles metienos uzveica Amarillo "Bulls" (#1 "South", 82 punkti 58 spēlēs). Uzvarētāju rindās ar pozitīvu koeficientu +1 un vienu metienu pa vārtiem izcēlās aizsargs Kristaps Bazevičs (39 spēlēs 1+5).

NCAA WCHA konferences "Final Five" triumfējis uzbrucējs Teodors Bļugers un Minesotas štata universitātes komanda "Mavericks", kas ar 4:1 pārspēja "Ferris State Bulldogs". Lieliska spēle latviešu hokejistam, kurš izcēlās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Bļugera kontā arī divi metieni pa vārtiem un pozitīvs koeficients +2. Bļugers un "Mavericks" līdz ar šo panākumu iekļuva visa NCAA 16 labāko komandu pulkā un cīņu par vietu "Frozen Four" un uzvaru čempionātā turpinās izslēgšanas spēlēs.

ECHL mačā zaudējumu piedzīvojis aizsargs Ēriks Ševčenko un Gvinetas "Gladiators" (#11 Austrumu konferencē, 55 punkti 65 spēlēs), kas ar 1:4 atzina Toledo "Walleye" (#13 Austrumu konferencē, 42 punkti 61 spēlē) pārākumu. Ševčenko (7 spēlēs 0+2) izcēlās ar negatīvu koeficientu -2.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

QMJHL Network
WHL Network
USHL The United States Hockey League - the best...
| North American Hockey League | NAHL
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
Welcome to collegehockeystats.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-23 09:54, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: Gudļevskis uz beņķa pēc virsraksta ir svarīgāks notikums nekā pārējo mūsu ziemeļamerikāņu sasniegumi šonakt
vienkārši, SC nav profesionāls portāls ar profesionālu darba ētiku, jo reāli tiek primāri sekots līdz tikai populārākajāi daļai, par pārējiem pieminot tikai tā, starp citu .

     [+] [-]

, 2014-03-23 09:55, pirms 10 gadiem
Ogļracis Feodosijs rakstīja: vienkārši, SC nav profesionāls portāls ar profesionālu darba ētiku, jo reāli tiek primāri sekots līdz tikai populārākajāi daļai, par pārējiem pieminot tikai tā, starp citu .
nuja, mums katru gadu kāds kļūst par WCHA čempionu, finālā iemetot vismaz vienu banku un divas reizes piespēlē

  +1 [+] [-]

, 2014-03-23 10:06, pirms 10 gadiem
Prieks par Teddy Blueger, 40 spēlēs 26 punkti, ņemot vērā to, ka tas ir NCAA nevis CHL, statistika tīri solīda.
Tik gribētos lai šie punkti krātos regulāri nevis ik pa piecām tukšajām spēlēm seko vienā kurā tiek gūti uzreiz trīs punkti un pēc tam atkal tukšie periodi.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-23 10:32, pirms 10 gadiem
Vismaz seit Guudijs ir stabils pirmais nr
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-03-23 11:24, pirms 10 gadiem
Tai kai Crunch iz Play off naz vai tiks, tod AHL jam dorba nabyus. 3. vuortsorgs Iz PO byus vajadzeigs Tampai, bet kai izaver tod ar Gudļevskū NHL kontekstā itymā sezonā nazariekinoj, i pa munam pareizi vīn ir, tam ka NHL pyrmkuort vajag golvā pīredzi, te nav kaids 4. maiņis uzbruciejs kū izlaist 8 minutu forčekam, NHL ir bejuš našvaki vuortuveiri kam vairs par 3 ispiejam nav dūtys, salaidi pirmajuos spieļuos pa 6 šaibu, i vyss esi breivs. Bet acagrīžut pi tova viacojuma, dumoju, ka arī nu Tampys skotu punkta byutu lobuok Gudļevskū laist praktizētīs iz PČ
Sermulītis rakstīja: Bļugers taids nastabils. Kaida īspieja ,ka Gudļevski palaiž Aizermans uz Minsku?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-23 12:56, pirms 10 gadiem
Gribētu redzēt Bļugeru PČ. Varbūt izšaus un tiks pamanīts.

     [+] [-]

, 2014-03-23 12:58, pirms 10 gadiem
visvaldis clinstons rakstīja: Tai kai Crunch iz Play off naz vai tiks, tod AHL jam dorba nabyus. 3. vuortsorgs Iz PO byus vajadzeigs Tampai, bet kai izaver tod ar Gudļevskū NHL kontekstā itymā sezonā nazariekinoj, i pa munam pareizi vīn ir, tam ka NHL pyrmkuort vajag golvā pīredzi, te nav kaids 4. maiņis uzbruciejs kū izlaist 8 minutu forčekam, NHL ir bejuš našvaki vuortuveiri kam vairs par 3 ispiejam nav dūtys, salaidi pirmajuos spieļuos pa 6 šaibu, i vyss esi breivs. Bet acagrīžut pi tova viacojuma, dumoju, ka arī nu Tampys skotu punkta byutu lobuok Gudļevskū laist praktizētīs iz PČ
Beidz te meeksket! Tev laikam liekas,ka tevi te kads saprot ko raksti,bet ta nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-03-23 18:07, pirms 10 gadiem
Es dūmoju, ka Aizermans grybātu i Vasiļevskū izlaist caur AHL, bet vystycamuok, is iz taida napazarakstātu, is var atļautīsuzstuodēt sovus nūteikumus. Lai arī puišam našvaka pīredze KHL, pīļaunu, ka is var nabyut tik nūtureigs i sezonys vydā apcīmuot Crunch, tī pazavēr NHL debeja Gudļevskajam, bet jam speid loba sezona AHL, kas arī ir golvonais, kaidys 40+ spieļis, ar SVS% viers 92% tod varēs dumuot tuoļuok.
armandsrulz rakstīja: Pilneigi pīkreitu tovam sacietam par Gudļevski i Minsku, bet runojūt par Tampu i nokomū sezonu, tod Gudļevskim nabius vīglai, jū Andrejs Vasilevskis dūdas iz Tampa i vysticamokīs bius ūtrīs Tampis vortsorgs, bet ar Anders Lindbäck leigums natiks pagarinouts, leidz ar tū Gudļevskis tai arī paliks AHL vortsorgs.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-23 19:12, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: nuja, mums katru gadu kāds kļūst par WCHA čempionu, finālā iemetot vismaz vienu banku un divas reizes piespēlē
nevis par WCHA, bet gan tikai par WCHA (kas ir viena no konferencēm).

     [+] [-]

, 2014-03-23 19:18, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: nevis par WCHA, bet gan tikai par WCHA (kas ir viena no konferencēm).
???
varbūt domāji- nevis par NCAA?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-23 23:03, pirms 10 gadiem
Gudļevski ka kas mariņā, tod te bie Dinamo. Šugod jam ir pyrmuo profesionaluo sezona jis ir zaļs gurčs, kai hokejistam vyspuor jam itei ir tikai 10.tuo, ka ni 9.tuo sezona, par mariniešonu te vēl vyspuor nav kū puordzeivuot, te ir juospielej, pyrmais vuorstsorgs AHL koč vai ECHL, byus lobuok, kai padsmit spēļu sezonā NHL. Pagaidam juo statiskktika AHL nav speidūša, is ir četrdesmit naskurs storp vuortuveirimi, tai ka tikai juospielej
armandsrulz rakstīja: Pīredza AHL prūtams dūt daudzi, bet voj Tampa Gudļevski napormarinās AHL? Iroda bejuši daudzi jū daudzi vortsorgi kurīm NHL klubi vinkorši nau devuši īspieju sevi pīrodāt.
As uzskotu tū ka Gudļevskim ir jomaina klubs i vyslobokais variants ir dūtīs iz Buffalo pi Teda Nolana i Girgensona i vystocamokais ka arī Daugavenš nokušā senozā spieļos Buffalo.