Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Pleinics par "Triumph" izstāšanos no BBL "play-off": "Tas ir nonsenss"

Andrejs Siliņš

Pleinics par "Triumph" izstāšanos no BBL "play-off": "Tas ir nonsenss"
Viens no Eiropas spilgtākajiem jaunajiem talantiem, "Triumph" uzbrucējs Sergejs Karasjevs šogad pieredzi guva, spēlējot arī BBL.
Foto: FIBA Europe

"Tas, ka komanda izstājas no turnīra jau "play-off" stadijā, ir nonsenss. Līgas vadība, acīmredzot, uzskata, ka tas ir normāli, jo nekādu paziņojumu par to vismaz nav bijis," basketbola kluba "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics Maskavas apgabala komandas "Triumph" izstāšanos no Baltijas Basketbola līgas (BBL) jau izslēgšanas spēļu laikā vērtēja kritiski.

Jau ziņojām, ka, lai gan izcīnījuši uzvaru pirmajā ceturtdaļfināla cīņā pār "Šiauliai", no turpmākās dalības un cīņas par tikšanu "Final Four" turnīrā labprātīgi izstājās pirmo gadu BBL elitē spēlējusī Ļubercu "Triumph" vienība. Līdz ar to pirmā "Final Four" dalībniece jau ir skaidra - tā būs Šauļu komanda, kas četriniekā tikusi piekto reizi līgas vēsturē.

"Tas, ka komanda izstājas no turnīra jau "play-off" stadijā, ir nonsenss. Līgas vadība, acīmredzot, uzskata, ka tas ir normāli, jo nekādu paziņojumu par to vismaz nav bijis. Tas nav pareizi," kritisks par šādu notikumu attīstības scenāriju ir "Ventspils" kluba ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics. "Šī vasara būs pietiekami karsta, un tiem, kuri rūpējas par šo līgu, jāizdara pareizie secinājumi un jāiet uz priekšu pa pareizo ceļu. Pretēji citiem, kas Latvijā nodarbojas ar basketbolu, es uzskatu, ka Baltijas līga ir nepieciešams turnīrs."

"Tas īsti nav pareizi. Ja no regulārās sezonas aiziet trīs klubi, tad skaidrs, ka līgas vadība mēģina to vietā piesaistīt kādu citu komandu, kas it kā ir stipra. Tas nav nepareizs solis, bet jautājums – vai Austrumu virziens ir pareizais, kurā lūkoties?"

"Ventspils" vienība šovakar aizvadīs pirmo spēli BBL ceturtdaļfinālā, viesos tiekoties ar Viļņas "Lietuvos Rytas".

Plašāka saruna ar Ralfu Pleinicu Sportacentrs.com gaidāma sestdien!

     [+] [-]

, 2012-03-23 18:48, pirms 12 gadiem
Nu bet ja salīdzina alternatīvas, piemēram, ja vienā laikā būtu ULEB kausa 1/4 Ventiņiem un BBL pusfināls viena laikā, ko izvēlētos ? (Tas ir vienkārši , kā salīdzinājums).

Protams, nav forši tā vnk pēkšņi ko tādu, bet tanī pašā laikā viņi jau nemaz nedomāja, ka tiks tik tālu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Domu_Lasītājs

  +9 [+] [-]

, 2012-03-23 19:00, pirms 12 gadiem
Nonsenss ir tas, ka Baltijas līgā ir pierakstīts Krievijas klubs, bet vēl lielāks nonsenss ir tas, ka Latvijas un Igaunijas basketbola saime bučo pakaļas leišiem...jau gadu gadiem...

  +2 [+] [-]

, 2012-03-23 19:05, pirms 12 gadiem
Ļaunais rakstīja: Nu bet ja salīdzina alternatīvas, piemēram, ja vienā laikā būtu ULEB kausa 1/4 Ventiņiem un BBL pusfināls viena laikā, ko izvēlētos ? (Tas ir vienkārši , kā salīdzinājums).

Protams, nav forši tā vnk pēkšņi ko tādu, bet tanī pašā laikā viņi jau nemaz nedomāja, ka tiks tik tālu.
ir tacu iespajams parcelt speli

     [+] [-]

, 2012-03-23 19:16, pirms 12 gadiem
ir jau taisniba Pleinica k-gam.

  -3 [+] [-]

, 2012-03-23 20:02, pirms 12 gadiem
San Blas rakstīja: Pareizi Ralf! Bet diemžēl BBL vadības impotence ( tur liels nopelns arī savulaik "amēbai" kehrim) ir acīmredzama un nekas nemainīsies...
beidz pīpēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-03-23 20:54, pirms 12 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Diemžēl laiki ir mainījušies un Pleinics daudz ko nesaprot, bet ilgojas vēl pēc veciem, labiem laikiem, kad BBL bija galvenais turnīrs.
Galvenais turnīrs jebkurā gadījumā ir nacionālais čempionāts ar sekojošām iespējām Eiropas turnīros. Tas, ko, tavuprāt, Pleinics nesaprot, ir krievu miljonāru subsidēts draudz'bas spēļu seriāls, vairāk jau ģeopolitisks kā sportisks. Bet ne par to tik daudz - BBL tiešām šogad ir tāda, it kā to veidotu Baltijas basketbola ienaidnieki. Amorāli jau ir tas, ka uzvarēt vissezonas līgu(?) var, piedaloties trīs spēlēs. Triumfa parādīšanās pati par sevi jau bija anekdote, (zviedrus pērn vēl varēja saprast, nesen vēl zviedru banka sponsorēja, varbūt kādas atskaņas). Nu nav šogad tur nekāda sporta!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-23 22:23, pirms 12 gadiem
Skudrinieks rakstīja: BBL ir draudzības spēļu kauss - lai komandas varētu trenēt spēlētājus saviem čempionātiem un eirokausiem. Tādēļ nav jābrīnas, ka ik pa laikam kāda komanda izstājas vai nespēlē nopietni un tā. Var just sarūgtinājumu tavā rakstītajā (nav tur sporta) un Pleinica teiktajā arī.
Bet jāsaprot, ka ne visas komandas uztver šo draudzibas spēļu turnīru tik nopietni... Tomēr galvenās cīņas ir starptautiskā arēna, eirolīga (leišiem), eirokausi un daļēji arī VTB. OK, VTB vēl tā īsti nav iegājies, varbūt no nākamās sezonas, kad būs lielais pilnais čempionāts 2 apļos 18 komandām tur būs lielāka interese. Bet anyway BBL kā svarīgs turnīrs ir pagātne.
Ja kas, arī nesenā pagātnē BBL nav bijis svarīgākais turnīrs, un reāli iešām kalpojis , kā tu saki, savu spēlētāju trenēšanai. Bet vai jaunais krievu seriāls tiešām ir kaut kas vairāk?

  +1 [+] [-]

, 2012-03-24 00:02, pirms 12 gadiem
Jā izstāšanās ir nonsenss.

Bet nonsenss ir arī BBL F4 ieplānošana vienā laikā ar Eirokausu spēlēm - loģiski, ka izvēle par labu svarīgākam turnīram.

Tātad izstāšanās ir sekas, bet cēlonis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja