Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rihardam Bukartam uzvaras vārti Vācijā, Bičevskis pieveic Cibuļski Čehijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rihardam Bukartam uzvaras vārti Vācijā, Bičevskis pieveic Cibuļski Čehijā
Rihards Bukarts svin vārtu guvumu. Foto: imago images/Masterpress/Scanpix

Vācijas hokeja līgā (DEL) pie negaidīta otrā panākuma pēc kārtas izdevies tikt Riharda Bukarta pārstāvētajai "Düsseldorfer EG" komandai, kas izbraukumā ar 3:2 pārspēja līdervienību Minhenes "Red Bull".

Latviešu uzbrucējs 12:25 laukumā pavadītajās minūtēs izdarīja divus metienus pa vārtiem, no kuriem viens divas minūtes līdz cīņas beigām bija Diseldorfas uzvaru nesošais raidījums. Rihards Bukarts šosezon 44 spēlēs spējis atzīmēties ar 17 (9+8) rezultativitātes punktiem.

"Düsseldorfer EG" komandas labā šodien ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās 30 gadus vecais somu uzbrucējs Niklass Luseniuss, kurš pirms vairākiem gadiem pārstāvēja Rīgas "Dinamo" vienību. "Düsseldorfer EG" ar 80 punktiem 48 mačos nostiprinājās DEL piektajā pozīcijā.

Citā DEL mačā uz Brēmerhāvenes "Fischtown Pinguins" rezervistu soliņa palika vārtsargs Kristers Gudļevskis, kura pieredzējušais komandas biedrs Tomāšs Peperle atvairīja 24 no 28 pretinieku metieniem, pingvīniem viesos ar 3:4 zaudējot Izerlonas "Roosters". Brēmerhāvenes vienība ar 48 spēlēs iegūtiem 75 punktiem ir sestajā vietā.

Čehijas Ekstralīgā pie piektā panākuma pēdējās sešās spēlēs tika uzbrucēja Māra Bičevska (14:45 minūtēs uzvarēja deviņos no 16 iemetieniem) "Mlada Boleslav", kas mājās ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja 22:50 minūtes uz laukuma pavadījušā aizsarga Oskara Cibuļska Hradeckrāloves "Mountfield".

"Mlada Boleslav" ar 48 spēlēs iekrātiem 85 punktiem ir trešā, kamēr šīs sezonas IIHF Čempionu līgas fināliste "Mountfield" ar 67 punktiem atrodas devītajā pozīcijā 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.del.org/event/ehc-red-b...
https://www.hokej.cz/zapas/2795306/...