Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Credit24" meistarlīgas ceturtdaļfinālā abām Latvijas komandām būs trešās spēles

"Credit24" meistarlīgas ceturtdaļfinālā abām Latvijas komandām būs trešās spēles
Armanda Āboliņa (Nr. 5) iedvesmotie rīdzinieki revanšējās Rakverei par zaudējumu pirmajā spēlē
Foto: Facebook/RTU Volley

"Credit24" meistarlīgas ceturtdaļfināla sērijās ar Latvijas komandu līdzdalību rīt tiks aizvadīta trešā izšķirīgā spēle. Šodien čempionei "Saaremaa VK" viesos zaudēja SK "Jēkabpils Lūši" volejbolisti, bet RTU/Robežsardze savā laukumā pārspēja Rakveres klubu. Abās sērijās tagad ir neizšķirts – 1-1.

Šodien „Credit24” meistarlīgas ceturtdaļfinālos ātri dalību finālčetriniekā nodrošināja divas Igaunijas komandas. Pēc uzvarām viesos šodien savā laukumā atkārtoti uzvarēja un sērijā panākumu ar 2-0 svinēja pamatturnīra uzvarētāja „Bigbank Tartu” un Latvijas izlases vecākā trenera Avo Kēla vadītā “Parnu VK”.

“Parnu VK” savās sienās ar 3:0 (19, 17, 17) nedeva nekādas cerības uz sev labvēlīgu iznākumu seškārtējiem līgas čempioniem “Selver Tallinn”, bet „Bigbank Tartu” ar 3:0 (11, 15, 15) sagrāva citu Tallinas klubu “TalTech”. Pērnaviešu rindās 7 punktus guva Latvijas izlases spēlētājs Toms Švans, kurš terorizēja pretiniekus ar savām superservēm, sešas reizes(!) gūstot punktu no serves līnijas. Atvars Ozoliņš nespēlēja.

SK “Jēkabpils Lūši” volejbolisti pēc emocionālās uzvaras savās mājās šodien bija aizkuģojuši līdz Sāmsalai, lai mēģinātu otro reizi pēc kārtas uzvarēt pašreizējos līgas čempionus “Saaremaa VK”. Cerības uz labvēlīgu iznākumu sērijā un iekļūšanu finālčetriniekā jāatliek uz rītdienu, jo šodien salinieki nebija viesmīlīgi, uzvarot ar 3:0 (20, 21, 19).

Rezultatīvākais viesiem ar 13 punktiem tāpat kā Jēkabpilī bija Ēriks Voroņko, pa 11 punktiem sakrāja Rihards Puķītis un Vladislavs Blumbergs. Mājiniekiem 12 punktus sakrāja Edijs Rivera un 10 – Rauno Tamme. Atšķirībā no iepriekšējās cīņas, kurā jēkabpiliešiem padevās agresīvas serves, šoreiz viņu kontā nav neviena “eisa”.

Tikai viena spēle nebeidzās trijos setos. Rīgā RTU/”Robežsardze” pēc pārliecinoša zaudējuma pirmajā cīņā viesos šodien atvēlēja “Rakvere VK” vienu setu, svinot panākumu ar 3:1 (17, 18, -22, 20) un izlīdzinot rezultātu sērijā – 1-1.

Mājiniekiem neapturams ar 22 gūtajiem punktiem, no kuriem trīs tika sakrāti blokā, bija Armands Āboliņš. 16 punktus guva Aleksandrs Avdejevs un 11 – Gatis Garklāvs. Pretiniekiem Tāvi Nimmisti 17 un Markusam Ūskari 14 punkti.

Trešās spēles sērijā līdz divām uzvarām ar Latvijas komandu līdzdalību rīt, kad 14:00 sāksies spēle Rīgā un 16:00 – Sāmsalā.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2019-02-23 21:43, pirms 5 gadiem
Sāmi nav tik denkti kā pērn.
Sēļiem ir augšupeja - rīt jāsakauj!