Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" un "Celtics" maiņu darījumus pēdējā dienā neveic

Emils Ozerinskis

"Knicks" un "Celtics" maiņu darījumus pēdējā dienā neveic
Filam Džeksonam pirms maiņu termiņa beigām darījumu veikt neizdevās
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas karsto telefonu laiks ir februāra otrajā pusē, kad komandu ģenerālmenedžeriem ir iespēja veikt pēdējos maiņu darījumus. Lai palīdzētu neapjukt šajā baumu pilnajā laikā, Sportacentrs.com piedāvā oficiālo darījumu apkopojumu.

Teksta tiešraide:

23:00: Ņūorleanas "Pelicans" izpirks Terensa Džonsa līgumu, ļaujot uzbrucējam kļūt par brīvo aģentu.

22:55: Dalasas "Maveriks" informējuši, ka izmaksās Deronam Viljamsam atlikušo sezonas algu, lai saspēles vadītājs varētu kļūt par brīvo aģentu un pievienoties komandai, kas pretendē uz titulu.

22:20: Indianas "Pacers" tā arī maiņu neveica. Lai gan mēģināja pastiprināt komandas sastāvu, lai palīdzētu Polam Džordžam izslēgšanas spēles. Džordzam ir līgums uz vēl vienu sezonu, bet aiz vien lielāku spēku uzņem runas par Džordža vēlmi pievienoties Losandželosas "Lakers", lai atgrieztos dzimtajā pilsētā.

22:20: Filam Džeksonam tā arī darījumu veikt neizdevās. Līdz ar to Kristapam Porziņģim ar jauniem komandas biedriem nebūs jāiepazīstas.

22:20: Neskatoties uz aktīvajām sarunām par Pola Džordža un Džimija Batlera piesaisti, Bostonas "Celtics" menedžeris Denijs Eindžs maiņas darījumus neveica. "Celtics" vēlas paturēt "Nets" drafta izvēli.

22:10 Maiņas darījums! Atlantas "Hawks" aizmainījusi Maiku Skotu uz Fīniksas "Suns", saņemot naudas kompensāciju.

22:05 Maiņas darījums! Toronto "Raptors" ieguvuši Pīdžeju Takeru no Fīniksas "Suns", savukārt uz Fīniksu ceļos Džareds Salindžers un divas nākotnes otrās kārtas drafta izvēles.

22:00: NBA spēlētāju maiņu gala termiņš!
Tomēr daži darījumi tiks publiski paziņoti pēc darījumu termiņa beigām.

21:56: Maiņas darījums! Oklohomas "Thunder" tikuši pie uzbrucējiem Tāža Gibsona un Daga Makdermonta, savukārt Čikāgas "Bulls" maiņas darījumā saņēmusi Kameronu Peinu, Entoniju Morovu un Žofreju Levernjē.

21:53: Maiņas darījums! Hjūstonas "Rockets" aizmaina saspēles vadītāju Taileru Enisu uz Losandželosas "Lakers". Uz "raķetēm" ceļo brazīlietis Marselo Huertas, kurš tiks izpirkts.

21:50: Maiņas darījums! Denveras "Nuggets" iegūst centru Roju Hibertu, nosūtot uz Milvoki "Bucks" aizsargātu otrās kārtas drafta izvēli.

21:48: Indianas "Pacers" neaizmainīs savu zvaigzni Polu Džordžu.

21:44: Ņujorkas "Knicks" un Minesotas "Timberwolves" sarunas par Derika Rouza un Rikija Rubijo maiņu ir iestrēgušas. Abi spēlētāji paliks savās pašreizējās komandās.

21:31: Maiņas darījums! Hjūstonas "Rockets" nosūtījusi uzbrucēju Keidžeju Makdanielsu uz Bruklinas "Nets". Bruklinieši pieņems basketbolista 3,3 miljonu vērto līgumu, kam ir vieta zem algu cepures.

21:24: Filadelfijas "76ers" vēlas pastiprināt komandu ar uz uzbrukumu orientētu aizsargu, kurš varētu spēlēt līdzās aizvadītās vasaras drafta 1. izvēlei Benam Simonsam. Viens no mērķiem esot Bostonas Eiverijs Bredlijs.

21:13: Denveras "Nuggets" izteikusi piedāvājumu Indianas "Pacers" par Polu Džordžu. Tomēr Lerijs Bērds nav bijis ieinteresēts.

21:05: Sākoties pēdējais stundai, aktīvas sarunas aizvada Oklahomas "Thunder" un Čikāgas "Bulls". Uz Oklahomu varētu ceļot Daga Makdermonds un/vai Tāžs Gibsons, savukārt Čikāgu ieinteresējis Kamerons Peins.

21:00: Pēdējā stunda ir klāt! NBA klubu ģenerālmenedžeriem palikušas pēdējās 60 minūtes, lai veiktu darījums!

20:35: Ņūorleanas "Pelicans" uz treniņiem uzaicinās brīvo aģentu Džeretu Džeku, lai pārbaudītu spēlētāja iespējas pastiprināt komandas aizsargu līniju.

20:30: Losandželsas "Clipers" izrādījusi interesi par Ņujorkas "Knicks" aizsargu Kortniju Lī. Tāpat "Knicks" iespējamo maiņu sarakstā ir tādi spēlētāji kā Brendons Dženings un Kails O'Kvins.

20:18: Pēdējo stundu laikā vairs nav dzirdamas runas par Karmelo Entonija iespējamo aizmainīšanu. Tas visticamāk nozīmē to ka "Knick" zvaigzne paliks Ņujorkā.

20:08: Vairākas konkurējošās komandas uzskata, ka Denijam Eindžam šovakar ir ļoti liela iespēja maiņas darījumā "Celtics" sastāvam pievienot Polu Džordžu.

20:00: Līdz maiņu termiņa beigām atlikušas divas stundas!

19:52: Nespējot atrast maiņas partneri, Filadelfijas "76ers" uzsāk sarunas ar Endrjū Boguta aģentu par austrālieša līguma izpirkšanu.

19:37: Ņujorkas "Knicks" un Minesotas "Timberwolves" turpina pārrunas par iespējamo Derika Rouza un Rikija Rubijo apmaiņu, avots informē ESPN apskatniekus.

19:25: Bostonas "Celtics" rezerves plāns ir itāļu uzbrucēja Danilo Galinari piesaiste, ja neizdosies vienoties par Pola Džordža vai Džimija Batlera maiņu.

19:23: Pēc Nerlena Noela aizmainīšanas Filadelfijas "76ers" visticamāk paturēs sastāvā Džalilu Okaforu, par kuru nopietnu interesi izrāda Čikāgas "Bulls" un Indianas "Pacers".

19:20: Čikāgas "Bulls" meklē maiņas partnerus, lai uz citām komandām nosūtītu Dagu Makdermontu, Nikola Mirotiču un Tažu Gibsonu.

19:10: Filadelfija varētu izpirkt Endrjū Boguta līgumu. Starp komandām, kuras būtu ieinteresētas piesaistīt Austrālijas izlases centru, ir Klīvlendas "Cavaliers" un Bostonas "Celtics".

19:00: Līdz NBA maiņu darījumu beigām atlikušas trīs stundas.

18:50: Maiņas darījums! Filadelfijas "76ers" nosūta spēka uzbrucēju/centru Nerlenu Noelu uz Dalasas "Mavericks" apmaiņā pret Endrjū Bogutu, Džastinu Andersonu un pirmās kārtas drafta izvēli, ziņo "The Vertical".

18:45: Bostonas "Celtics" un Indianas "Pacers" sarunās par Polu Džordžu vienošanās vēl nav panākta, bet Bostona kļūst pielaidīgākā šī gada drafta "Nets" izvēles iekļaušanai darījumā.

Šīs sezonas NBA maiņu veikšanas gala termiņš ir pulksten 22:00 pēc Latvijas laika.

Veiktie darījumi:

Fīniksa noslēdz maiņu darījumus nopērkot Skotu

Fīniksas "Suns" ieguvuši Atlantas "Hawks" uzbrucēju Maiku Skotu, nosūtot uz atlantu naudas kompensācuju.

KomandasMaiņas ieguvumi
Hawksnaudas kompensācija
SunsMaiks Skots

Pēdējā brīdī sastāvu pastiprina Toronto

Līdz ar maiņu darījuma beigām Toronto "Raptors" sastāvu papildināja ar Pīdžeju Takeru, nosūtot uz Fīniksu Džaredu Salindžeru un divas otrās otrās kārtas izvēles.

KomandasMaiņas ieguvumi
RaptorsPīdžejs Takers
SunsDžareds Salindžers / drafta 2. kārtas izvēles 2017 un 2018

Vesbruks tiek pie jauniem komandas biedriem

Oklahomas "Thunder" maiņas darījumā ieguvusi spēka uzbrucēju Tažu Gibsonu un snaiperi Dagu Makdermontu, nosūtot uz Čikādu Entoniju Morovu, Kameronu Peinu un Žofreju Levernjē.

KomandasMaiņas ieguvumi
BullsKamerons Peins / Entonijs Morovs / Žofrejs Levernjē
ThunderTažs Gibsons / Dags Makdermonts

"Lakers" un "Rockets" veic otru savstarpējo maiņu

Hjūstonas "Rockets" gados jauno saspēles vadītāju Taileru Enisu nosūtījusi uz Losandželosu, pretī no "Lakers" saņemot Marselo Huertasu. Brazīlieša līgumu "Rockets" izpirks.

KomandasMaiņas ieguvumi
RocketsMarselo Huertass
LakersTailers Eniss

Hiberts turpina dzīvot uz koferiem

Otro reizi mēneša laikā aizmanīts tika Rojs Hibets, no Milvoki "Bucks" nonākot Denveras "Nuggets". Apmaiņā Milvoki saņems nākotnes otrās kārtas izvēli.

KomandasMaiņas ieguvumi
NuggetsRojs Hiberts
Bucksdrafta 2. kārtas izvēle 2019

Rockets aizsūta Makdanielsu uz Bruklinu

Viena no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām Hjūstonas "Rockets" atbrīvojusi vietu sastāvā, aizmainot Keidžeju Makdanielsu uz Bruklinas "Nets". "Rockets" plāns ir piesaistī kādu brīvo aģentu pirms izslēgšanas spēlēm. Viena no iespējām ir Endrjū Boguts, kuru izpirks Filadelfijas "76ers"

KomandasMaiņas ieguvumi
NetsKeidžejs Makdanielss
Rockets

Mavs iegūst slaido centru Noelu

Markam Kjubanam piederošā Dalasas "Mavericks" jau ilgu laiku interesējusies par Filadelfijas "76ers" spēlētāju Nerlenu Noelu. Trīs stundas pirms darījumu beigu termiņa komandas vienojušās par slaidā spēlētāja pāreju uz Teksasu. "76ers" maiņas darījumā saņems Endrjū Bogutu, Džastinu Andersonu un drafta izvēli.

KomandasMaiņas ieguvumi
MavericksNerlens Noels
76ersEndrjū Boguts / Džastins Andersons / drafta 1. kārta 2017

Ceļojošais turks Iljasova piezemējas Atlantā

Turcijas izlases basketbolists Ersans Iljasova pēdējo divu gadu laikā ticis aizmainīts četras reizes. No Detroitas uz Orlando, tālāk uz Oklahomu un Filadelfiju. Turcijas basketbolists Iljasova attapies jaunā komandā, tiekot no "76ers" aizmainīts uz Atlantas "Hawks". Filadelfija apmaiņā pret turku saņēmusi tiesības uz Brazīlijas izlases centru Tjagu Spliteru, "Heat" otrās kārtas drafta izvēli un tiesības ar Atlantas komandu apmainīt otrās drafta kārtas izvēles.

KomandasMaiņas ieguvumi
HawksErsans Iljasova
76ersTiagu Spliters / drafta 2. kārta 2017

Horvāts dodas uz galvaspilsētu

Vašingtonas "Wizards" nepilnas 24 stundas pirms maiņu darījuma beigām vienojās ar Bruklinas "Nets" par Horvātijas izlases uzbrūkošā aizsarga Bojana Bogdanoviča pāriešanu uz Vašingronu. Darījuma rezultātā Markuss Torntorns atgriezās Bruklinā, līdzi ņemot Endrū Nikolsonu. "Nets" savā īpašumā ieguva arī Vašingtonas šī gada drafta izvēli.

KomandasMaiņas ieguvumi
WizardsBojans Bogdanovičs / Kriss Makkulogs
NetsMarkuss Torntons / Endrū Nikolsons / drafta 1. kārta 2017

Hjūstonā skrien un met bez aizsardzības

Maika D'Antoni uzbrukuma sistēmai Hjūstonas "Rockets" pievienoja "Lakers" aizsargu Lū Viljamsu, papildinot komandu ar vēl vienu tikai uz uzbrukumu tendētu aizsargu. Komandas vadībā pārmaiņas piedzīvojusī Losandželosas "Lakers" papildus pirmās kārtas drafta izvēlei bija ar mieru ņemt arī Koriju Brūveru.

KomandasMaiņas ieguvumi
RocketsLū Viljamss
LakersKorijs Brūvers / drafta 1. kārta 2017

Kentaki ballīte Ņūorleānā

NBA Zvaigžņu spēles nedēļas nogalē šokējošu maiņu veica Sakarmento "Kings", aizmainot Demarkusu Kazinsu pie Entonija Deivisa uz Ņuorleanas "Pelicans". Vēl tikai dažas dienas iepriekš Kazins sapņoja par 219 miljonu līguma pagarinājumu, tomēr "Kings" izvēlējās veikt komandas restartu. Tādējādi vienā komandā apvienojušies Kentuki universitātes komandas biedri Deiviss un Kazinss. Uz Ņuorleanu kopā ar centru devās Omri Kaspi, bet pretējā virzienā uz Sakramento ceļoja Badijs Hīlds, Tairiks Evanss un Lengstons Gelovejs. Lai veiktu maiņas darījumu "Kings" atskaitīja pieredzējušo Metu Bārnsu.

KomandasMaiņas ieguvumi
PelicansDemarkuss Kazinss / Omri Kaspi
KingsBadijs Hīlds / Tairiks Evanss / Lengstons Gelovejs / drafta 1. un 2. kārta 2017

Ibaka no Floridas pārceļas uz Kanādu

Lai gan Toronto "Raptors" un Orlando "Magic" darījums norisinājās pusotru nedēļu pirms maiņu termiņa nāves līnijas, tomēr tieši šis vienošanās pa īstam iekustināja tirgošanās vilcienu. Serža Ibakas maiņa no Orlando uz "Raptors" pastiprināja Kanādas komandas cerības cīņai izslēgšanas spēlēs. Savukārt "Magic" izvēlējās vasarā neriskēt cīnīties par Ibaku brīvajā tirgu un no "Raptors" piesaistīja Terensu Rosu, kuram ir līgums uz šo un vēl divām sezonām.

KomandasMaiņas ieguvumi
RaptorsSeržs Ibaka
MagicTerenss Ross / drafta 1. kārta 2017

Portlenda un Denvera apmaina centrus

Maiņas darījumu, apmainoties ar komandu rezerves centriem, veica Denveras un Portlendas komandas, bosnietim Jusufam Nurkičam nonākot "Blazers", bet Meisonam Plamlī ceļojot uz "Nuggets". Darījumā iesaistītas arī drafta izvēles, pie šī gada, iespējams, loterijas izvēles tiekot "Blazers".

KomandasMaiņas ieguvumi
Trail BlazersJusufs Nurkičs / drafta 1. kārta 2017
NuggetsMeisons Plamlī / drafta 2. kārta 2018

Informācija tiek papildināta ar jaunākajiem maiņu darījumiem...

Nav dūmu bez uguns? Baumas par visām 30 komandām:

Maiņu trakumā iesaistījušās gandrīz visas NBA komandas. Tā ir pēdējā iespēja pastiprināt komandu pirms izslēgšanas spēlēm vai arī nolaist sezonu uz grunti, cerot uz pingponga bumbiņām drafta loterijā.

Divas komandas šajā trakumā saglabā mieru. Goldensteintas "Warriors" un Sanantonio "Spurs" ģenerālmenedžeri Bobs Maierss un RC Bufords šķiet izslēguši savus mobilos telefonus. Abas Rietumu konferences līderes maiņu baumās nav iesaistītas. Ja šīs komandas vēl meklēs pastiprinājumu, tas, visticamāk, notiks izraugoties labākos spēlētājus, kuri pēc maiņu gala termiņa atskaitīti no savām komandām.

Čempionvienība Klīvlendas "Cavaliers" interesējas par Hjūstonas saspēles vadītāju Patriku Beverliju.

Neskatoties uz jau izdarīto maiņu, kurā iegūts Lū Viljams, Hjūstonas "Rockets" noskatījuši Klīvlendas uzbrūkošo aizsargu Īmanu Šampertu. Tāpat "raķetes" interesējas pat Denveras uzbrucēju Vilsonu Čendleru.

Vislielākā intriga ir Denija Eindža potenciālās darbības, lai pastiprinātu Bostonas "Celtics" . "Ķeltiem" pietiek resursu, lai varētu iegūt praktiski jebkuru pieejamo līgas zvaigzni. Bostonas potenciālo mērķu sarakstā ir ļoti skaļi vārdi - Džimijs Batlers, Pols Džordžs, Karmelo Entonijs un Bleiks Grifins. Visas kārtis ir Eindža rokās.

Losandželosas "Clippers" vēl jo projām ir viena no komandām, kas varētu pārvilināt Karmelo Entoniju. Tikmēr baumu slejās uzpeldējusi informācija par iespējamo Bleika Grifina aizmainīšanu uz Austrumu krastu.

Vašingtonas "Wizards" izrādīja interesi par Minesotas aizsargu Šabasu Muhamedu, tomēr pēc Bojana Bogdanoviča piesaistes aizsarga pozīcija Vašingtonā izskatās aizpildīta.

Jūtas "Jazz" izrādījusi interesi par savas bijušās zvaigznes Derona Viljamsa atgriešanos Soltleiksitijā, Tāpat Jūtas komanda uzklausa piedāvājumus par spēka uzbrucēju Deriku Feivorsu.

Memfisas "Grizzlies" baumu sarunās nefigurē. Komanda izveidojusi spēcīgu uz aizsardzības basketbolu balstītu identitāti un šogad pirms maiņu darījumu beigām necenšas forsēt darījumus.

Toronto "Raptors" jau ieguvuši Seržu Ibaku, tomēr tas nenozīmē ka Kanādas komanda nevarētu veikt vēl kādu darījumu, Toronto esot piedāvājuši lietuviešu centru Jonu Valančūnu apmaiņā pret Andrē Dramondu. Tāpat komanda bijusi iesaistīta sarunās par Pīdžeja Takera un Vilsona Čendlera piesaisti.

Atlantas "Hawks" jau veikusi maiņas darījumu, piesaistot turku uzbrucēju Ersanu Iljasovu. Atlantas sakarā ilgi klīdušas runas par Pola Milsapa iespējamo maiņu, tomēr pirms darījumu termiņa nāves līnijas šīs runas šķiet pieklusušas.

Oklahomas "Thunder" ir ieinteresēta Vilsona Čendlera vai Taža Gibsona piesaistē, tomēr komanda jau aizmainījusi savu šī gada drafta pirmās kārtas izvēli, tādējādi apgrūtinot iespējas iegūt kārtotos spēlētājus.

Lerijs Bērds un Indianas "Pacers" ir nozīmīgas izvēles priekšā. Komanda var mēģināt aizmainīt šī gada drafta pirmās kārtas izvēli, lai pastiprinātu komandu ap Polu Džordžu vai arī aizmainīt Polu Džordžu, lai sāktu būvēt jaunu komandu ap Mailzu Tērneru. "Pacers" izrāda interesi par Džalilu Okaforu.

Čikāgas "Bulls" ir iesaistījusies sarunās par Džalila Okafora iespējamo maiņu. Tāpat pietiekami laba piedāvājuma gadījumā Čikāga būtu gatava aizmainīt Džimiju Batleru. "Bulls" ir viena no komandām, kas interesējas par Patriku Beverliju. Čikāgas sastāvā pieejami esot Nikola Mirotičs un Tažs Gibsons.

Detroitas "Pistons" uzklausa piedāvājumus par Andrē Dramondu un Konteiviusu Koldvelu-Poupu. Tāpat iepriekš komanda mēģinājusi aizmainīt Redžiju Džeksonu.

Milvoki "Bucks" savu maiņas darījumu jau veica februāra sākumā, piesaistot Roju Hibertu un Spenseru Heivsu. Šobrīd Milvoki nometnē ir relatīvs klusums.

Savu nākotnes komandu Denveras "Nuggets" veidos ap serbu centru Nikola Jokiču, viņš maiņas darījumos ir neaizskarams. Savukārt tādi spēlētāji kā Vilsons Čendlers un Danilo Galinari varētu būt pieejami citām komandām.

Pets Railijs savā Floridas ofisā laiku pavada mierīgi, vai vismaz mediji nav noskaidrojuši Maiami "Heat" plānus maiņu gala termiņam.

Maiklam Džordanam piederošā Šarlotes "Hornets" maiņu veica februāra sākumā, tiekot pie centra Mailsa Plamlī. Šobrīd komanda nav iesaistīta aktuālajās baumās par spēlētāju pārejām.

Sakramento "Kings" sacēla pamatīgu vētru NBA maiņu dīķī, aizmainot Demarkusu Kazinsu negaidīti lēti. Kurš gan varēja gaidīt ko citu no komandas, kuras īpašnieks uzskata, ka Badijs Hīlds ir nākošais Stefans Karijs?

Portlendas "Trail Blazers" jau tikusi pie centra Jusufa Nurkuča, tomēr komandas vadība piedalījusies sarunās par iespējamu maiņu, kuras rezultātā uz Portlendu varētu doties Andrē Dramonds vai Džalils Okafors.

Ņūorleānas "Pelicans" ieguvuši Demarkusu Kazinsu. Ko vēl var vēlēties?

Lai kā Fils Džeksons vēlētos aizmainīt Karmelo Entoniju, desmitkārtējais visu zvaigžņu spēles dalībnieks nevēlas pārcelties un spēlētāja līgums paredz veto iespējas jebkuram darījumam, kurā iesaistīts Entonijs. Līdz ar to Ņujorkas "Knicks" jāizvērtē alternatīvas maiņas iespējas. Viens no potenciālajiem darījumiem ir Dereka Rouza maiņa uz Minesotu pret Rikiju Robio. Tāpat darījumos varētu tikt iesaistīts Kails O'Kvins.

Dalasas "Maveriks" šī rīta treniņā nepiedalījās veterāni Derons Viljamss un Endrjū Boguts. Tas, iespējams, varētu liecināt par tuvojošos maiņu.

Minesotas "Timberwolves" iesaistīta sarunās par Rikija Rubio maiņu. Tāpat komandas izrādījušas interesi par Šabazu Muhamedu.'

Filadelfijas "76ers" aktīvi pārdod Džalilu Okaforu un gribētāji pēc šī centra sastājušies pietiekami garā rindā. Visticamāk Filadelfija maiņu pirms gala termiņa izdarīs.

Orlando "Magic" jau aizmainījusi Serdžu Ibaku, iegūstot Terensu Rosu. Tomēr tas nenozīmē, ka FLoridas komanda beigusi tirgoties. Orlando iespējamo papildinājumu sarakstā ir Redžijs Džeksons.

Ērvins "Maģiskais" Džonsons izdarījis telefona zvanu Lerijam Bērdam, lai painteresētos pat Losandželosas "Lakers" iespējām iegūt Polu Džordžu.

Fīniksas "Suns" izrādijusi interesi par Kristapa Porziņģa komandas biedru Mindaugu Kuzminsku. Citas komandas ir ieinteresētas "Suns" uzbrucēja Pīdžeja Takera piesaistē.

Bruklinas "Nets" būtu gatava aizmainīt centru Bruku Lopezu, tomēr tirgū ir daudz citi varianti šajā pozīcijā un Bruklina nespēj atrast maiņas partneri.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...
The Vertical with Woj | Yahoo Sports
Bleacher Report | Sports. Highlights. News. Now.
RealGM - Basketball News, Rumors, Scores,...

1 2 3 4 5 6 7 229 komentāri

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:07, pirms 7 gadiem
Būs ? nebūs? ko domājāt?

  +1 [+] [-]

, 2017-02-23 19:11, pirms 7 gadiem
Stiflerss rakstīja: Būs ? nebūs? ko domājāt?
Kas attiecas uz Rouzu, tāda sajūta, ka tomēr nebūs. Joprojām ceru uz Rubio un Rouza maiņu, tomēr palasot apskatniekus, izskatās, ka Wolves ir gatavi veikt maiņu 1vs1, savukārt Kniks grib klāt šai maiņai kādu "piedevu" no wolves puses. Reālāks ir variants, ka tiks aizmainīts bārdainais Kails un Jennings, iespējams pret pirmās kārtas pikiem.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-23 19:11, pirms 7 gadiem
Intresantākā diena NBA aiz sezonas sākuma un PO sākuma

  +1 [+] [-]

, 2017-02-23 19:12, pirms 7 gadiem
liekas vai nu Fils salaidis visu deli vai ari neko nemainis

  +2 [+] [-]

, 2017-02-23 19:14, pirms 7 gadiem
tullamore rakstīja: Kas attiecas uz Rouzu, tāda sajūta, ka tomēr nebūs. Joprojām ceru uz Rubio un Rouza maiņu, tomēr palasot apskatniekus, izskatās, ka Wolves ir gatavi veikt maiņu 1vs1, savukārt Kniks grib klāt šai maiņai kādu "piedevu" no wolves puses. Reālāks ir variants, ka tiks aizmainīts bārdainais Kails un Jennings, iespējams pret pirmās kārtas pikiem.
Pieļauju, ka Knicks tomēr aizmainīs Rouzu arī 1v1. Šobrīd manuprāt komandas gaida viena uz otru. Kniki uz to, ka Minnija iedos to drafta izvēli, un izliekas neieinteresēti.

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:18, pirms 7 gadiem
Detroitas "Pistons" uzklausa piedāvājumus par Andrē Dramondu un Konteiviusu Koldvelu-Poupu. Tāpat iepriekš komanda mēģinājusi aizmainīt Redžiju Džeksonu.

Nevis mēģinājusi, bet uz doto brīdi tas ir gandrīz vai Nr.1 uzdevums atbrīvoties no Džeksona pret labu piku vai kādu jauno talantu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2017-02-23 19:28, pirms 7 gadiem
Labs raksts. Arī pārskatāms. Super, ka te vēl kāds cenšas.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-23 19:35, pirms 7 gadiem
99% ka Celtics iegūs Batleru vai Džordžu.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-23 19:42, pirms 7 gadiem
būtu labi pierakstīt arī kura gada draftu citādi tagad jau sanāk ,ka 1 karta 17 nummuru draftes gan 76sixer gan Nets un pat Lakers

  -1 [+] [-]

, 2017-02-23 19:43, pirms 7 gadiem
Varu iedomāties, kāda zvanīšanas starp ģeneralmenedžeriem notiek

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:45, pirms 7 gadiem
duum rakstīja: būtu labi pierakstīt arī kura gada draftu citādi tagad jau sanāk ,ka 1 karta 17 nummuru draftes gan 76sixer gan Nets un pat Lakers
domāts jau ir par 17.gada 1.kārtas izvēli - precīzu numuru jau neviens vēl nezin - ne vietu tabulā, ne arī izlozi (vājākais gals)

  -1 [+] [-]

, 2017-02-23 19:46, pirms 7 gadiem
Kāpēc nevar pret naudu veikt maiņas, ka visā normālā pasaulē ?

  -1 [+] [-]

, 2017-02-23 19:46, pirms 7 gadiem
elmurcis rakstīja: domāts jau ir par 17.gada 1.kārtas izvēli - precīzu numuru jau neviens vēl nezin - ne vietu tabulā, ne arī izlozi (vājākais gals)
un vaitad tik tiešām tad ir jaliek tieši nr 17 ? nezinu gan man šķiet tie ir arī citi gadi ,NBA drafta izvēlas dod arī uz priekšu

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:48, pirms 7 gadiem
duum rakstīja: un vaitad tik tiešām tad ir jaliek tieši nr 17 ? nezinu gan man šķiet tie ir arī citi gadi ,NBA drafta izvēlas dod arī uz priekšu
Iedomājies, feini būtu samainīt pret 2026.gada 1.kārtas izvēli

  +1 [+] [-]

, 2017-02-23 19:48, pirms 7 gadiem
- Apmainamies ar PG?!
-Ok.
-Ai tomēr nē
-Ok
-Nē,tomēr maināmies!
-Vairs negribu
-Ok
-Nē,tomēr gribu..

Un tā jau 3o dienu....

  +4 [+] [-]

, 2017-02-23 19:50, pirms 7 gadiem
retais rakstīja: - Apmainamies ar PG?!
-Ok.
-Ai tomēr nē
-Ok
-Nē,tomēr maināmies!
-Vairs negribu
-Ok
-Nē,tomēr gribu..


Un tā jau 3o dienu....
Knicks cer par overrated Rose dabūt veselu čupu labumu

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:51, pirms 7 gadiem
Būtu forši, ja Rose ar Noa aizmainītu komplektā vēl patiesībā Redžijs Džeksons nebūtu slikts variants

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:52, pirms 7 gadiem
Žēl, ka neizdevās Karameli ar KOQ vai Jennings iemainīt pret kaut ko un Celtics piederošo Nets drafta izvēli.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-23 19:53, pirms 7 gadiem
duum rakstīja: un vaitad tik tiešām tad ir jaliek tieši nr 17 ? nezinu gan man šķiet tie ir arī citi gadi ,NBA drafta izvēlas dod arī uz priekšu
Huh, kamēr atbildi ieliku un vēl šo to palasīju, nomainīja uz 2017. (vai 2018.gadu) - lai visiem skaidrs

  +8 [+] [-]

, 2017-02-23 19:54, pirms 7 gadiem
Converse87 rakstīja: Kāpēc nevar pret naudu veikt maiņas, ka visā normālā pasaulē ?
Tāpēc, ka melnos jau labu laiku nedrīkst pārdot.

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:54, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Būtu forši, ja Rose ar Noa aizmainītu komplektā vēl patiesībā Redžijs Džeksons nebūtu slikts variants
vispār jau visām komandām ir algu griesti un Rouzs ar Noā kopā bez maz vai trešdaļu no tā veido.. Ar Karmelo vispār puse sanāk Ja pusi summas Knicks "izpērk", tad sen jau samainītu, ja gribētu (par 10 mlj. utml.)

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:55, pirms 7 gadiem
Jigsaw rakstīja: Tāpēc, ka melnos jau labu laiku nedrīkst pārdot.
It kā maiņas neskaitās verdzība Samaina vienu melnu pret trīm. Divus pret potenciālo melno.

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:57, pirms 7 gadiem
Converse87 rakstīja: Iedomājies, feini būtu samainīt pret 2026.gada 1.kārtas izvēli
nu tik tālu gan nevarētu aiziet ,bet kopumā arī kadreiz likās kosmos ,kad bija šie paši 2016,2017 gada drafti bet jā laiks iet ātri ...

     [+] [-]

, 2017-02-23 19:57, pirms 7 gadiem
elmurcis rakstīja: Huh, kamēr atbildi ieliku un vēl šo to palasīju, nomainīja uz 2017. (vai 2018.gadu) - lai visiem skaidrs
jā ,es arī palasīju par baumām un viss tagad skaidrs

  -1 [+] [-]

, 2017-02-23 20:00, pirms 7 gadiem
Btw ja George vai Butler aiziet uz Bos, viņi varētu stabili iekost Lebim

     [+] [-]

, 2017-02-23 20:00, pirms 7 gadiem
Boguts jau grib tikt vaļā no komandas un grib lauzt līgumu ar 76sixer
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-23 20:04, pirms 7 gadiem
Nē, tikai nevajag mainīt Rubio

     [+] [-]

, 2017-02-23 20:04, pirms 7 gadiem
Shovakar rakjetes vs pelikaani, jaunpienaaceeji speelees, kaads zin!?

     [+] [-]

, 2017-02-23 20:04, pirms 7 gadiem
Converse87 rakstīja: Kāpēc nevar pret naudu veikt maiņas, ka visā normālā pasaulē ?
Var. Eksistē tāda iespēja spēlētāju pret piku samainīt(vai pret min kontraktu, jo tas būtībā ir "pret naudu". Tas būtībā ir pret naudu. Tik tie kas pieņem playeri jābūt zem salary cap.

     [+] [-]

, 2017-02-23 20:05, pirms 7 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Nē, tikai nevajag mainīt Rubio
Buus bilde jaamaina !?

     [+] [-]

, 2017-02-23 20:07, pirms 7 gadiem
irbiitegsw_821170169032691713 rakstīja: Shovakar rakjetes vs pelikaani, jaunpienaaceeji speelees, kaads zin!?
Šovakar nevar spēlēt tie kurus šodien notreido

     [+] [-]

, 2017-02-23 20:07, pirms 7 gadiem
Rubio vai Rubijo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 7 229 komentāri