Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keisidijam pirmais zaudējums pie ''Bruins'' stūres

Krišs Upenieks

Keisidijam pirmais zaudējums pie ''Bruins'' stūres
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas ietvaros šonakt izspēlētas trīs spēles, kurās pie panākumiem tika Edmontonas ''Oilers'', Vašingtonas ''Capitals'' un Anaheimas ''Ducks'' komandas.

Pēc Brūsa Keisidija stāšanās pie ''Bruins'' stūres komanda bija uzvarējusi četras spēles pēc kārtas un arī šonakt pēc 20 minūtēm cīņā pret ''Ducks'' atradās vadībā ar 1:0. Bostona izgāza otrās 20 minūtes, kurās ielaida trīs ripas (2:3). Trešajā trešdaļā ''Bruins'' spēja izlīdzināt rezultātu, taču ielaida divus vārtus galotnē, Endrū Koliano jau metot tukšos vārtos - 5:3. ''Ducks'' Rietumu konferencē ar 74 punktiem nostiprinājās piektajā vietā, bet Austrumos ''Bruins'' joprojām ir ārpus izslēgšanas spēļu zonas

Vašingtonas ''Capitals'' tikmēr pārtraukusi nelielo divu spēļu zaudējumu sēriju. Filadelfijas ''Flyers'' izdarīja par pieciem metieniem vairāk pa vārtiem (34 pret 29), taču ''Capitals'' jau pirmajā periodā ieguva divu vārtu pārsvaru un kontrolēja notikumus laukumā, noslēgumā izcīnot drošu uzvaru ar rezultātu 4:1. Ar 87 punktiem Vašingtona ir visai droša Austrumu konferences līdere, bet ''Flyers'' ir trīs punktu attālumā no ''play-off''.

Tikmēr ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs izcīnījusi talantīgā Edmontonas ''Oilers'' komanda. Floridas ''Panthers'' trīs reizes spēles laika savā laukumā spēja atspēlēties, bet pēdējā savu vārdu vienalga teica ''Oilers'' - 52. minūtē uzvaras vārtu guva Kriss Rasels. Ar 74 punktiem ''Oilers'' ieņem ceturto vietu Rietumos, savukārt ''Panthers'' otrā konferencē balansē uz izslēgšanas spēļu zonas.

NHL, 23. februāris

SpēleRezultās
Panthers - Oilers3:4
Flyers - Capitals1:4
Ducks - Bruins5:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-02-23 09:01, pirms 7 gadiem
Endrū Koliano - Seriously? Cik var ņirgāties.