Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkša "Ergotelis" izlaiž pārsvaru un cieš zaudējumu

Rolands Eliņš

Gorkša "Ergotelis" izlaiž pārsvaru un cieš zaudējumu
Kaspars Gorkšs
Foto: Sport24.gr

Grieķijas Superlīgas spēlē Kaspara Gorkša pārstāvētā „Ergotelis” savā laukumā ar 1:2 piekāpās „Atromitos”, lai arī mača sākumā spēja izvirzīties vadībā. Latvijas izlases kapteinis bija laukumā visas 90 minūtes.

Kaspars Gorkšs izgāja „Ergotelis” sākumsastāvā piektajā spēlē pēc kārtas un spēkojās ar „Atromitos” vienību, kura atrodas turnīra tabulas vidusdaļā, kamēr „Ergotelis” pūlas izrāpties no izkrišanas zonas.

Mača sākums gan padevās veiksmīgāks Gorkša komandai, jo pretinieku aizsargs pārkāpa noteikumus savā soda laukumā, tika noraidīts, turklāt „Ergotelis” realizēja pendeli. 31. minūtē gan tika panākts izlīdzinājums, kad „Ergotelis” futbolistiem neizdevās pēc stūra sitiena laicīgi izsist bumbu no soda laukuma.

„Ergotelis” arī neizdevās noslēgt spēli vairākumā, jo 77. minūtē otro dzelteno kartīti nopelnīja Gorkša komandas biedrs Jans Boe-Keins. Nepagāja ilgs laiks, un „Atromitos” jau izvirzījās vadībā un atstāja „Ergotelis” šajā spēlē bez punktiem. Gorkšs nospēlēja visas 90 minūtes.

„Ergotelis” šobrīd ir 22 punkti 25 spēlēs, kas ļauj ieņemt dalītu 15. vietu, savukārt 14. vieta, kura garantē palikšanu Superlīgā, ir piecu punktu attālumā. Jāpiezīmē, ka "Atromitos" šī ir pirmā uzvara izbraukumā kopš pagājušā gada 31. augusta.

Izmantotie resursi:
SentraGoal

     [+] [-]

, 2015-02-23 22:03, pirms 9 gadiem
Jau šonedēļ sākas Lietuvas čempionāts Kā viņiem ar hallēm/mākslīgajiem laukumiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja