Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS no "Mettas" iegūst jauno talantu Varslavānu

Rolands Eliņš

RFS no "Mettas" iegūst jauno talantu Varslavānu
Renārs Varslavāns. Foto: Metta FC

Futbola klubs „Metta” apstiprinājis, ka 18 gadus vecais uzbrucējs Renārs Varslavāns pievienojies RFS vienībai. Abas komandas vienojušās par spēlētāja pārejas nosacījumiem. Savukārt Ingus Šlampe pēc sezonas izlaišanas traumas dēļ pievienojies "Jelgavai".

Renārs Varslavāns pagājušā gada aprīlī guva savus pirmos vārtus Virslīgā, paveicot to 17 gadu vecumā, taču atlikušajā sezonas daļā viņš nevarēja piedalīties smagas traumas dēļ, kuru turpina ārstēt. Arī šī gada sākumā viņš „Mettas” treniņos vēl nepiedalījās, taču Sportacentrs.com ziņoja par cerību, ka Varslavāns varētu būt gatavs sezonas sākumam.

„Metta” šodien apstiprinājusi, ka Varslavāns ir mainījis komandu un pārcēlies uz Latvijas vicečempioni RFS. Jāpiezīmē, ka pirms pāris dienām Varslavānu pārstāvošā aģentūra „Baltic Sports Agency” paziņoja, ka vienojusies ar Varslavānu par sadarbības pagarināšanu.

Varslavāns savu 19. dzimšanas dienu sagaidīs tikai augustā, taču, neskatoties uz gandrīz pilno iepriekšējās sezonas izlaišanu traumas dēļ, Virslīgā jau paspējis piedalīties 32 spēlēs. Iepriekš viņš pārstāvējis Latvijas U19 un U17 izlases, gūstot vārtus U17 izlases neizšķirtā pret Ziemeļmaķedoniju EČ atlases turnīra spēlē.

Par papildinājumu komandā ziņo arī „Jelgava”, kas panākusi vienošanos ar Ingu Šlampi. 30 gadus vecais aizsargs trenējās ar komandu jau pāris nedēļas un gatavojas atgriezties lielajā futbolā, jo iepriekšējo sezonu viņam nācās izlaist smaga ceļgala savainojuma dēļ. Krustenisko saišu plīsums viņu piemeklēja treniņnometnē kopā ar Jūrmalas „Spartaku”.

Jūrmalas klubu Ingus Šlampe pārstāvēja sešas sezonas. 2016. gadā aizsargs Oļega Kubareva vadībā kļuva par Latvijas čempionu. Pēc gada jūrmalnieki ar “Jelgavas” jaunpienācēju ierindā atkārtoti triumfēja Virslīgā. Zīmīgi, ka 2017. gada sezonas pirmajā pusē “Spartaku” trenēja polis Mareks Zubs, kurš tagad vada FK “Jelgava” pirmo pretinieku 2020. gada Virslīgas čempionātā FK “Tukums 2000”.

Pirms pievienošanās Jūrmalas “Spartakam” Šlampe spēlējis “Liepājas Metalurgā”, FC “Jūrmala” un Rīgas “Daugavā”. Vēl jāatzīmē, ka 2017. gada sezonā “Jelgavā” spēlēja Ingus brālēns Endijs.

Savukārt „Liepāja” vakar paziņoja, ka papildinājusi sastāvu ar Ganas pussargu Seidu Jahaju, kuram ir plaša darba pieredze. Viņš savulaik spēlējis Atēnu AEK, Haifas „Maccabi”, Rumānijas „Astra”, Moldovas „Sherifff” un arī Saūda Arābijā, un šajos klubos Jahaja nopelnījis vairākas trofejas, kļūstot par Moldovas un Izraēlas čempionu. Savukārt iepriekšējā sezonā viņš pārstāvēja Minskas „Dinamo”, kuras rindās jau paspēja iepazīties ar „Liepāju”, spēkojoties UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā. Jahaja Minskas „Dinamo” sastāvā iepriekšējā gadā piedalījās 23 spēlēs un guva vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FSMETTA/status/...
Ingus Šlampe šosezon spēlēs Jelgavā – FK...

     [+] [-]

, 2020-01-23 14:24, pirms 4 gadiem
Komandā ar nosaukumu ''Daugava'' I.Šlampe nespēlēja. Toties pirms debijas Virslīgā spēlēja ''Kingstonian FC''.
https://www.transfermarkt.com/ingus...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-23 14:27, pirms 4 gadiem
Apbuseja neizdevigi abiem , ne prieks RFS vins vares palidzet,tuses uz benka, ne prieks sevis,jo netiks laukuma, nebus praskes!

Liepajnieki gan labu dzeku dabuja

  +2 [+] [-]

, 2020-01-23 17:50, pirms 4 gadiem
Varslavāna pāreja visticamāk ir kļūda ,ja aiziešana no Metas var saprast , tad pāreja uz RFS ir drosmīgs solis ... Komandā ar ambīcijām un naudu maz ticams uz avansu piesķiršanu (spēles laiks) ,tāpēc visticamāk trenēsies un spēlēs pie dublieriem ,labakajā gadījumā tiks izīrēts kādam lejasgala klubam kur varētu cīnīties par vietu sastavā.

     [+] [-]

, 2020-01-23 18:10, pirms 4 gadiem
Jawa rakstīja: Varslavāna pāreja visticamāk ir kļūda ,ja aiziešana no Metas var saprast , tad pāreja uz RFS ir drosmīgs solis ... Komandā ar ambīcijām un naudu maz ticams uz avansu piesķiršanu (spēles laiks) ,tāpēc visticamāk trenēsies un spēlēs pie dublieriem ,labakajā gadījumā tiks izīrēts kādam lejasgala klubam kur varētu cīnīties par vietu sastavā.
maybe palaidīs īrē atpakaļ uz to pašu Mettu, nopirka (ja nopirka) tīri tā, lai, ja nu iznāk kaut kāds lietas koks, varētu uzsist gaisā

     [+] [-]

, 2020-01-23 20:26, pirms 4 gadiem
Sédés uz beñka.

     [+] [-]

, 2020-01-23 20:29, pirms 4 gadiem
Dzenoties péc piķa noraks savu talantu, tapat kã daudzi kas pametuśi Lettuce.