Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" talantīgajam aizsargam Makavojam konstatētas problēmas ar sirds ritmu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bruins" talantīgajam aizsargam Makavojam konstatētas problēmas ar sirds ritmu
Čārlijs Makavojs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bostonas "Bruins" 20 gadus vecajam aizsargam Čārlijam Makavojam, kurš ir viens no galvenajiem pretendentiem uz labākā debitanta balvu, atklātas problēmas ar sirdi. Pēc veiktajām procedūrām viņš laukumā varēs atgriezties pēc divām nedēļām.

Vakar Čārlijam Makavojam Masačūsetsas Galvenajā slimnīcā tika veiktas procedūras, lai ārstētu sirds ritma traucējumus. Pēc 26. novembrī savā laukumā piedzīvotā zaudējuma ar 2:4 pret Edmontonas "Oilers" aizsargs komandas mediķiem sūdzējās, ka mača laikā viņu piemeklējušas sirdsklauves.

Tika veikta padziļināta izmeklēšana, kurā atklājies, ka Makavojam ir supraventrikulārā tahikardija. Lai gan tā netiek uzskatīta par bīstamu veselībai, tā var atgriezties jebkurā laikā un radīt nopietnus simptomus.

Pēc konsultēšanās ar komandas mediķiem un ekspertiem, kuri koncentrējušies tieši šāda veida problēmām, Makavojs nolēma veikt ablāciju. Lēmums veikt procedūru pieņemts, jo pastāv liela iespēja, ka citādi problēmas atkārtosies.

No pirmajiem sarežģījumiem līdz pat šim brīdim Makavojs atradies mediķu komandas īpašā uzraudzībā un saņēmis atļauju doties laukumā. Tomēr pēc pēdējām procedūrām viņam nāksies palikt malā divas nedēļas.

20 gadus vecais Makavojs Bostonas "Bruins" rindās debitēja pagājušajā sezonā. Regulārā čempionāta ietvaros viņš laukumā nedevās, bet sešos Stenlija kausa mačos aizsargs izcēlās ar trim piespēlēm. Šajā sezonā Makavojs 45 spēlēs sakrājis 25 punktus un pozitīvu lietderības koeficientu +18.

Makavojs vidēji spēlē laukumā pavadījis 22:49 minūtes. Vairāk spēlējis tikai viņa partneris Zdeno Hāra – 23 minūtes un 26 sekundes.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bruins/news/bru...

     [+] [-]

, 2018-01-23 10:47, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

     [+] [-]

, 2018-01-23 12:24, pirms 6 gadiem
No lielas fiziskas slodzes vienīgi + vajadzīgs režīms un atpūta + samazināt slodzi uz kādu laiku + produktus priekš sirds.

     [+] [-]

, 2018-01-23 12:26, pirms 6 gadiem
Lielisks piemērs ir Jaromīrs Jāgrs, kurš līdz savam vecumam trēnējas un organisms strādā lieliski, jo viņš viņu ir iepazinis un trēnējas kā organisma labāk. Labāk neskatīties, ko citi dara, bet ko pašam darīt, lai nebūtu sirdsklauves.