Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Mūsu jaunais spēlētājs nospēlēja stulbi, taču nekaunos par viņu"

Rolands Eliņš

Ābols:  "Mūsu jaunais spēlētājs nospēlēja stulbi, taču nekaunos par viņu"
Artis Ābols
Foto: HC Lada

KHL kluba Toljati „Lada” galvenais treneris Artis Ābols pēc zaudējuma „Sibir” ar 0:2 kritizēja sava 19 gadus vecā spēlētāja Damira Rahimuļina rupjību, taču norādīja, ka tāpēc nekaunās par viņu, jo viņa nolūki bijuši palīdzēt komandai.

Šodienas mačā „Lada” uzbrucējs Damirs Rahimuļins rupji ar seju pa priekšu apmalē iegrūda „Sibir” spēlētāju, kurš pēc trieciena palika uz ledus, bet pēc tam ar pārsistu seju un komandas biedru atbalstīts devās uz ģērbtuvēm. Rahimuļins saņēma 5+20 sodu, lielā mērā norokot „Lada” izredzes atspēlēties.

„Vai man kauns par Rahimuļina izgājienu?” pēcspēles sarunā ar medijiem tika vaicāts Toljati komandas galvenajam trenerim Artim Ābolam. „Nē, kauna man nav, taču šāda rīcība bija muļķīga. Viņš ir jauns un spēcīgs uzbrucējs. Atkārtojumu vēl neredzēju, bet jauns spēlētājs, rezultātam esot 0:1, nedrīkst saņemt noraidījumu. Teicu viņam, lai spēlē aktīvi, bet nenoraidās.”

„Ja pretinieks guva traumu, tad man žēl par to, neviens par to nepriecājas,” turpināja Ābols. „Man nav kauna par Rahimuļina rīcību. Ja viņš tajā situācijā grūda ar rokām, tad tas bija stulbi, varu izteikties pat tā. Teicu jau, ka mūsu komandām dažiem pietrūkst meistarības, dažiem – pieredzes. Šoreiz pietrūka pieredzes. Rahimuļins gribēja palīdzēt un beigās palīdzēja ar, tikai ne mums. Bet, ja mēs iziesim laukumā un vispār necīnīsimies... Mēs jau tā neesam meistarīgākā komanda. Ja necīnīsimies, tad ir jābeidz – man, hokejistiem, visiem.”


Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-23 23:48, pirms 6 gadiem
Ar ko atšķiras labs treneris no trenera uzvarētāja? Ar to, ka treneris uzvarētājs nekad publiski nekritizēs savus spēlētājus. Viņš uzšaus pa ausi ģērbtuvē vai savā kabinetā, bet žurnālistiem pateiks, ka mans spēlētājs nospēlēja komandas interesēs. Arti, Tu esi labi treneris, bet potenciāls ir daudz augstāks. Izbeidz reiz par visām reizēm publiski mazgāt savējos. Pamācies šo no korifejiem - Znaroka, Hārtlija, Nolana vai kaut vai Šuplera. Priekā!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-24 13:22, pirms 6 gadiem
Supervideo.