Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Video: Ieva Kubliņa: "Ļoti gribu spēlēt Eirolīgas "Final Eight"!"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks
“Kluba ambīcijas jau sezonas sākumā bija augstas. Prezidents izvirzīja uzdevumu iekļūt Eirolīgas “Astoņu Finālā”. Vienu mazu soli esam spēruši, bet līdz Stambulai priekšā vēl grūts ceļš. A grupa ir ļoti spēcīga – Valensijas “Ros Casares”, Jekaterinburgas UGMK, Prāga, Stambulas “Galatasaray”. Savstarpējās spēlēs ar šīm komandām mūsu bilance nav tik laba, tāpēc nevar izslēgt iespēju, ka astotdaļfinālā ar kādu no tām var nākties tikties vēlreiz, turklāt bez sava laukuma priekšrocības. Citās grupās tik daudz spēcīgu komandu nav, tādējādi ir vieglāk savākt labāku bilanci,” par sarežģīto Eirolīgas izspēles kārtību un grupu nevienlīdzīgo sadalījumu otrdien, 17. janvārī, Valensijā pārdomās dalījās Francijas sieviešu basketbola čempionvienības “Bourges Basket” centra spēlētāja Ieva Kubliņa. Starpsezonā klubā notika galvenā trenera maiņa. Ilggadējais Buržas un Francijas valstsvienības treneris Pjērs Vensāns pieņēma Tonija Pārkera kluba Lionas “ASVEL Villeurbanne” piedāvājumu. Viņa vietā stājās trenera darbā mazāk pieredzējusī Valērija Garnjē. Līdz šim viņai spēlēs ar Spānijas, Krievijas, Turcijas un Čehijas klubiem izdevies panākt bilanci 2-5, kas nozīmē, ka astotdaļfinālā “Bourges Basket” nebūs izsēto komandu vidū. Jāatzīmē, ka tālāk iekļūst A, B un C grupu piecas labākās komandas, turklāt “Galatarasay” kā turnīra rīkotāja jau nodrošinājusi vietu “Astoņu Finālā”. Turpmāk būs nepieciešama gan laba spēle, gan veiksme, norāda Kubliņa. Pieredzējusī spēlētāja aizvada septīto Eirolīgas kampaņu, pagaidām labākos rezultātus sasniedzot Viļņas kluba “Lietuvos Telekomas” sastāvā, kad divus gadus pēc kārtas (2005, 2006) izdevās iekļūt turnīra “Četru Finālā”. Lai izdodas!
Vērtējums:

 +18 [+] [-]

, 2012-01-23 13:39, pirms 12 gadiem
Skaista
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-01-23 18:48, pirms 12 gadiem
4uwis rakstīja: Man tāda sajūta, ka Bumbieris atdotu visu dzīvi, lai tik pārgulētu ar jebkuru no LV izlases dāmām.. x( Video kvalitāte zem katras kritikas..
A, ko tu atdotu elvi?

Noviks tagad ceļo apkārt pa Eiropu, lai uztaisītu dīvainus video?

  +4 [+] [-]

, 2012-01-23 19:45, pirms 12 gadiem
video apraksts ir super garš, tas ir par traku!
video kvalitāte drausmīga, visu laiku kustās kamera, laikam filmē ar telefonu!
video saturs arī nekas interesants!

  -1 [+] [-]

, 2012-01-24 01:16, pirms 12 gadiem
ufffff. skaists meiteens!!!!! Lai tas Noviks brauc un intervee, daudz interesantaak klausiities taas intervijas par speeleeshanu un tur dziivoshanu nevis zinaat tikai rezultaatus!

  +5 [+] [-]

, 2012-01-24 16:25, pirms 12 gadiem
Juri$$$ rakstīja: video apraksts ir super garš, tas ir par traku!
video kvalitāte drausmīga, visu laiku kustās kamera, laikam filmē ar telefonu!
video saturs arī nekas interesants!
kamera kustās jo operators gurķi pulē