Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

ELVI līgas gads noslēdzas ar "Kuršu/Ekovalis" uzvaru pār "Pārgauju"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgas gads noslēdzas ar "Kuršu/Ekovalis" uzvaru pār "Pārgauju"
"Kurši/Ekovalis". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šovakar Liepājā tika aizvadīta ELVI florbola līgas vīriešiem 2019.gada pēdējā spēle, kurā vietējā komanda "Kurši/Ekovalis" krustoja nūjas ar Stalbes "Pārgauju". Aizraujošā cīņā uzvaru ar 6:5 svinēja liepājnieki, kuru labā izšķirošos vārtus pamatlaika 58.minūtē guva Gustavs Griezītis.

Liepājas Olimpiskā centra manēžā spēkiem mērojās divas turnīra tabulas kaimiņienes - "Kurši/Ekovalis", kas tobrīd vēl atradās 4.vietā, uzņēma 3.vietas īpašnieci "Pārgauju". Pirmā apļa spēlē, kas norisinājās Stalbē, uzvaru papildlaikā ar 11:10 svinēja "Pārgaujas" florbolisti. Toties šīsdienas maču ļoti pārliecinoši sāka liepājnieki, pirmā perioda laikā pēc Edgara Freimaņa, Ričarda Dēvita un Kaspara Klamera metieniem izvirzoties vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā attapās viesi, kuri desmit minūšu laikā spēja pārņemt vadību ar 4:3. Pa golam laukuma saimnieku vārtos iemeta Oskars Balodis, Gvido Lauga, Olafs Zvīnis un Mārtiņš Rajekis. Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts (5:5), bet 58.minūtē Kaspara Klamera piespēli liepājnieku uzvaras vārtu guvumā pārvērta Gustavs Griezītis – 6:5.

Tieši Gustavs Griezītis, kuram tas bija vienīgais vārtu guvums šajā mačā, tika atzīts par labāko spēlētāju. Viņa komandas biedram Edgaram Freimanim divi goli, bet Kaspars Klamers sakrāja 2 (1+1) punktus. Par labāko starp stalbiešiem atzina Mārtiņu Rajecki, kurš arī izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Gvido Laugas kontā 3 (2+1) punkti, bet Olafam Zvīnim 2 (1+1) punkti. Pēc šī panākuma "Kurši/Ekovalis" turnīra tabulā ar 29 punktiem pakāpās uz 3.vietu, apsteidzot tieši "Pārgauju", kam joprojām 27 punkti.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...