Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Bērziņam četriniekos dalīta trešā vieta, Melbārdis noslēdz desmitnieku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bērziņam četriniekos dalīta trešā vieta, Melbārdis noslēdz desmitnieku
Ralfs Bērziņš. Foto: IBSF

Šodien Kēnigszē trasē Vācijā norisinājušās Eiropas kausa sacensības bobslejā četrinieku ekipāžām. Ralfa Bērziņa pilotētais bobs dalīja trešo vietu, bet Oskara Melbārža komanda noslēdza labāko desmitnieku.

Par sacensību uzvarētāju kļuva vācieša Jonasa Januša pilotētais četrinieks, kas sasniedza labāko laiku abos braucienos. Interesanti, ka otro vietu ieguvušais krievu pilots Dmitrijs Popovs nevienā no braucieniem nebija otrais. Pirmajā viņš sasniedza trešo vietu, bet otrajā braucienā ierindojās vēl divas pozīcijas zemāk, bet tas netraucēja iegūt sudrabu.

Bronzas godalgas ieguva divas ekipāžas, jo 0,22 sekundes no uzvarētāja atpalika gan šveicietis Tīmo Rohners, gan Ralfs Bērziņš, kopā ar kuru strartēja stūmēji Reinis Nungurs, Dāvis Spriņģis un Māris Priekulis. Latvieši pēc pirmā brauciena bija sestie, bet otrajā braucienā pakāpās augstāk. Tikmēr Rohners pēc pirmā brauciena bija vienu vietu zemāk, no Bērziņa atpaliekot 0,02 sekundes.

Oskars Melbārdis kopā ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Edgaru Pirogu un Edgaru Nemmi bija desmitajā vietā, kaut abos braucienos viņiem bija labākas pozīcijas – attiecīgi devītā un astotā. Tas tādēļ, ka vairāki sportisti aizvadīja nestabilas sacensības. Īpaši vācieši. Benets Buhmillers pēc pirmā brauciena bija otrais, bet otrajā sasniedza tikai 11. ātrāko laiku. Savukārt Maksimiljans Illmans pirmajā braucienā bija 12., bet otrajā braucienā – otrais.

Četrinieku sacensības norisinājās arī vakar. Melbārdis ieņēma septīto vietu, bet Bērziņa pilotētā ekipāža ierindojās divas pozīcijas zemāk.

     [+] [-]

, 2019-12-22 14:26, pirms 4 gadiem
Eiropas kausa izcīņas galvenais treneris Jānis Skrastiņš: "Bērziņa komanda šodien nobrauca labi, pat startējot no beigām. Šodien gan nedaudz aukstāks, nebija tik traki, bet puiši malači, tika līdz dalītajai trešajai vietai. Oskaram negāja un te ir arī objektīvi iemesli, atkal izmaiņas sastāvā, turklāt pašam jau arī grūti pēc sezonas izlaišanas visu laiku būt ritmā. Ar divniekiem šajā trasē gāja labi, bet četriniekos nesanāca ne vakar, ne šodien. Nav vēl tās izjūtas braukšanā, nav vairs arī savas spēcīgās komandas, viss kopā. Tagad tad Sandim Prūsim jālemj, ko ņemt par otro pilotu pasaules līmenī nākamajos mačos."

     [+] [-]

, 2019-12-22 14:40, pirms 4 gadiem
Jā, Prūsim tagad jādomā. Melbārdis četriniekos diezgan bezcerīgs, bet Bērziņš pārsteidza.

     [+] [-]

, 2019-12-22 14:45, pirms 4 gadiem
Nu tad jādara sekojoši > Osis Melbārdis brauc Pasaules kausā 2-kos un teiksim šosezon koncentrējās uz šo, savukārt 4-kos lai brauc Bērziņš! Jo, manuprāt, mums viens četrinieks tīri tehnikas ziņā ir labs, bet otra boba mums laba nav un lai kas arī brauktu, tā pat tād būs vietas ap 10 vai zemāk! Un vēl, protams, vai mums 2 ekipāžām Pasaules kausa līmenī pietiek jaudīgu stūmēju!?
Lai gan .. no otras puses, ja Melbārdis šogad nebrauks pasaules kausa posmus 4-kos , tad jau to garšu tā arī neatgūs!

  -1 [+] [-]

, 2019-12-22 17:30, pirms 4 gadiem
Lielaakajaa dalaa pasaules valstu nav dzirdeejusi par renes sportu.

     [+] [-]

, 2019-12-22 17:37, pirms 4 gadiem
Malacis Bėrziņš, pirms tam uzvarēja arī šorttrekā Latvijā ...👍