Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Meieram trešais lielākas spēles laiks "Enisey" zaudējumā pret "Kalev/Kramo"

Meieram trešais lielākas spēles laiks "Enisey" zaudējumā pret "Kalev/Kramo"
"Enisey" centra spēlētājs Mārtiņš Meiers (nr. 33). Foto: VTB līga

Astoto neveiksmi VTB līgā šosezon piedzīvoja Mārtiņa Meiera pārstāvētā Krasnojarskas „Enisey” (4-8), kas savā laukumā piekāpās Tallinas „Kalev/Kramo” (5-6) ar 80:88.

Šim mačam bija liela nozīme, jo uzvaras gadījumā „Enisey” izstumtu Igaunijas klubu no „play-off” zonas. Taču pirmajā puslaikā mājinieki nospēlēja neveiksmīgi, jo pēc pirmās ceturtdaļas viņi bija iedzinējos ar 19:25, bet pēc otrās – ar 34:54. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar 26:23, un tas nozīmēja, ka pēdējo desmit minūšu laikā „Enisey” jāatspēlē 17 punktus. Mājiniekiem izdevās 7:0 izrāviens, taču deficīts bija pārāk liels, laika pārāk maz, un mačs noslēdzās ar 80:88

Mārtiņš Meiers maču uzsāka uz soliņa, taču laukumā pavadīja 26:33 minūtes – trešais lielākais laiks komandā. Latvietis iemeta septiņus punktus (2p. 3/6, s.m. 1/2), izcīnīja trīs bumbas zem groziem, ka arī izdarīja trīs piespēles. Šī bija 12. cīņa centra spēlētājam šosezon, iepriekšējos 11 mačos Meiers atzīmējies ar vidēji desmit punktiem, 5,7 izcīnītām bumbām zem groziem ar spēles laiku 19:42 minūtes.

Pēc šī mača „Enisey” palika devītajā vietā ar četriem panākumiem 12 mačos. Nākamo spēli Krasnojarskas komanda aizvadīs 6. janvārī pret Kazaņas „Unics”.

Izmantotie resursi:
VTB United League | VTB United League