Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Holam 2+2 "velnu" uzvarā, Delija pirmajā spēlē šosezon atvaira 35 metienus

Holam 2+2 "velnu" uzvarā, Delija pirmajā spēlē šosezon atvaira 35 metienus
Teilors Hols priecājas par kārtējo rezultatīvo uzbrukumu mačā pret Otavas "Senators". Foto: AP/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlēs aizvadītajā naktī panākumus izcīnīja Ņūdžersijas „Devils” un Čikāgas „Blackhawks” komandas.

„Devils” hokejisti savās mājās ar 5:2 pārspēja Otavas „Senators”, pārtraucot trīs zaudējumu sēriju, kas gan neļāva izrāpties no pēdējās vietas Austrumu konferencē. „Velnu” rindās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Teilors Hols, kurš vismaz četrus punktus nopelnīja otro reizi šosezon un devīto reizi NHL karjerā.

Vārti un divas rezultatīvas piespēles bija Nika Palmēri kontā, bet Kīts Kinkeids atvairīja 25 metienus. Otavas komandas labā abus vārtus iemeta Mets Dušeins, kurš atgriezās laukumā pēc sešām izlaistām spēlēm cirkšņa savainojuma dēļ. „Senators” aizsargs Tomā Šabo aizvadīja savu 100. spēli NHL.

„Blackhawks” hokejisti izbraukumā ar 2:1 pieveica Kolorādo „Avalanche” komandu, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas. 24 gadus vecais Čikāgas kluba vārtsargs Kolins Delija, kuram šī bija pirmā spēle šosezon, atvairīja 35 metienus, bet uzvaras vārtus trešā perioda sākumā guva Artjoms Aņisimovs. Delijam šī bija tikai ceturtā spēle NHL karjerā. Vienīgos vārtus „lavīnu” labā guva Dž.T. Kompērs, bet Filips Grubauers tika galā ar 26 no 28 čikāgiešu metieniem.

Izmantotie resursi:
nhl.com