Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" aizsargs Koldvels-Poups pārkāpis probācijas noteikumus un nedrīkstēs pamest štatu

Agris Suveizda

"Lakers" aizsargs Koldvels-Poups pārkāpis probācijas noteikumus un nedrīkstēs pamest štatu
Kenteiviuss Koldvels-Poups
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Losandželosas "Lakers" aizsargs Kenteiviuss Koldvels-Poups, kurš vasarā parakstīja viena gada līgumu par 18 miljoniem ASV dolāru, ir atzinis vainu probācijas noteikumu pārkāpumā, vēsta Los Angeles Times.

Šā gada 29. martā Koldvels-Poups, vēl pārstāvēdams Detroitas "Pistons", tika aizturēts aizdomās par braukšanu reibumā, bet vēlāk maijā atzina vainu mazākā nodarījumā – ļaušanā citai personai vadīt viņa automobili apreibinošu vielu ietekmē. Basketbolistam tika noteikts 12 mēnešus ilgs pārbaudes laiks, kurā viņam tika liegts lietot alkoholu un citas apreibinošās vielas. Nu Koldvels-Poups atzinies probācijas noteikumu pārkāpumā, turklāt arī iepriekš izlaidis vairākas obligātās pārbaudes, kas ietekmēja tiesas lēmumu viņam piespriest 25 dienu sodu Sīlbīčas policijas aizturēšanas centrā.

Saskaņā ar vienošanos Koldvels-Poups drīkstēs pamest aizturēšanas iestādi, lai dotos uz komandas treniņiem un spēlēm, taču viņam ir aizliegts soda laikā pamest Kalifornijas štatu. Tā dēļ viņš izlaida nesenās izbraukuma spēles Klīvlendā (112:121) un Hjūstonā (122:116) un drīzumā izlaidīs arī nākamās cīņas izbraukumā pret "Rockets" (31. decembrī) un "Timberwolves" (1. janvārī). Atkārtotu probācijas noteikumu pārkāpumu gadījumā Koldvelam-Poupam draud 93 dienu ilgs sods. Paredzams, ka 23. decembra mājas spēlē pret Goldensteitas "Warriors" Koldvels-Poups būs ierindā.

Koldvelu-Poupu 2013. gadā ar astoto numuru draftēja Detroitas "Pistons", kurā viņš arī spēlēja līdz šai vasarai. Pārgājis uz Losandželosas "Lakers", 24 gadus vecais aizsargs šosezon piedalījies 25 spēlēs, visas sākot starta pieciniekā, vidēji aizvadījis nepilnas 35 minūtes, guvis 14,2 punktus, izcīnījis 5,0 atlēkušās bumbas, izdarījis 2,2 rezultatīvas piespēles, pārtvēris 1,8 bumbas un pieļāvis 1,6 kļūdas. Rezultatīvāk par Koldvelu-Poupu komandā pagaidām spēlējuši tikai Kails Kuzma (17,4) un Brendons Ingrems (16,2).

Izmantotie resursi:
Kentavious Caldwell-Pope is practicing and...
Kentavious Caldwell-Pope of Los Angeles Lakers...

  +2 [+] [-]

, 2017-12-22 17:56, pirms 6 gadiem
Ha, vēl vecāku ziņu jau laikam nevarējāt ielikt, kepkas KP!

  +3 [+] [-]

, 2017-12-22 17:57, pirms 6 gadiem
kkas neredzēts Tie melņi ir taču gudrīši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja