Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

KHL mačā, lienot pēc rotaļlietas, VIP ložas dāma nogāžas lejā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL mačā, lienot pēc rotaļlietas, VIP ložas dāma nogāžas lejā
Pēc negadījuma Jaroslavļas "Arena 2000"
Foto: Roman Fomichev

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Jaroslavļā šonedēļ notika savdabīgs negadījums - tribīnē esošā kundze guva savainojumu, jo no augšas uzkrita kāda dāma. Cietusī tika cauri ar smadzeņu satricinājumu, bet "lidotāja" netika savainota. Esot līdusi pēc bērnam izkritušās rotaļlietas, gatava kompensēt nodarīto kaitējumu.

Kā jau ziņots, KHL spēlē Jaroslavļā kāda sieviete no VIP ložas nokrita pie parastajiem skatītājiem un uzgāzās tur esošajai kundzei, kura tika hospitalizēta.

Sākotnēji tika lēsts, ka "lidotāja" bija alkohola reibumā. Pēcāk izrādījās, ka tomēr skaidrā prātā - "Lokomotiv" hokejista sievas draudzene. Cietusī dāma tika nogādāta slimnīcā, kur ārsti konstatēja smadzeņu satricinājumu. Pēcāk klubs atrada "lidotāju", puses tikās un panāca mierizlīgumu.

Cietušās laulātā drauga brālis Romāns Fomičevs: "Nav pretenziju pret klubu un "Arena 2000", jo drošības normas ir ievērotas - nav iespējams nogāzties no VIP ložas. Sieviete skaidroja, ka viņas bērna rotaļlieta iekrita spraugā starp tribīni un gaismas reklāmu. Viņa līda rotaļlietai pakaļ. Skaidrā prātā pārlīda stikla nožogojumam un virzījās lejup. Domāja, ka apšuvums ir grīda, kur var nostāties. Taču šī "grīda" izrādījās vien dekorācija, kas neizturēja svaru, līdz ar to sieviete nogāzās 15. tribīnē. Sieviete atzina savu vainu, bija gatava kompensēt materiālo un morālo kaitējumu."

Izmantotie resursi:
hclokomotiv.ru
yarnovosti.com

  +4 [+] [-]

, 2016-12-22 16:50, pirms 7 gadiem
tomēr nebija sadzērusies: +1
ļoti rūpējās par bērnu: +1

  +6 [+] [-]

, 2016-12-22 17:41, pirms 7 gadiem
Kādus 20 gadus atpakaļ Rīgā pašnāvnieks izleca no 5. stāva, uzkrita sētniecei virsū. Sētniece beigta, pašam roka lauzta... Morāle - labāk būt augšā, nekā apakšā!