Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldas klubs šķiras no ilggadējā ģenerālmenedžera

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kuldas klubs šķiras no ilggadējā ģenerālmenedžera
Artūrs Kulda
Foto: hcsalavat.ru

Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais klubs Ufas "Salavat Yualaev" pārtraucis sadarbību ar ģenerālmenedžeri Oļegu Grosu, kurš tur strādāja kopš 2006. gada. Šajā laikā baškīru superklubs guva lielus panākumus.

Grosa darbības laikā Baškortostānas klubs kļuva par vienu no Krievijas spēcīgākajiem klubiem. 2008. gadā ufiešu klubs triumfēja Krievijas Superlīgā. Pēc tam uzvarēja KHL pirmajā regulārajā sezonā (2009), savukārt vēl pēc diviem gadiem izcīnīja arī Gagarina kausu. Pagājušajā sezonā "Salavat Yualaev" tika līdz pusfinālam un galu galā saņēma Krievijas sudraba medaļas.

Baškīru hokeja flagmanim šī sezona varbūt nav tik veiksmīga - klubs šobrīd ieņem piekto vietu Austrumu konferencē. Pirms 12. decembra spēles risinājās īpatnēji notikumi - tika oficiāli ziņots par galvenā trenera atlaišanu, bet jau pēc dažām stundām parādījās informācija, ka treneris Vladimirs Jurzinovs (jaunākais) tomēr paliek savā amatā.

Oļegs Gross par savu aiziešanu: "Kas notika, tas notika. Šobrīd nevēlos kaut ko komentēt, jo man vēl jāpadomā un jāsaprot, kas bija mana problēma Salavatā. Esmu mierīgs, viss normāli."

Izmantotie resursi:
www.itar-tass.com
www.hcsalavat.ru

  -1 [+] [-]

, 2014-12-22 16:20, pirms 9 gadiem
Leģenda

  +4 [+] [-]

, 2014-12-22 16:28, pirms 9 gadiem
Pēc stundas atkal būs raksts, ka Salavat Julajev atjauno sadarbību ar viņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja