Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs atkal nosūtīts uz fārmklubu

Ints Megnis
Ints Megnis

Kurucs atkal nosūtīts uz fārmklubu
Rodions Kurucs. Foto: Corey Sipkin/NY Post

NBA Attīstības līgas komanda Longailendas "Nets" ceturtdien atkal papildinājusi sastāvu ar Latvijas basketbolistu Rodionu Kurucu, tomēr viņa spēlēšana šajā "izsūtīšanas" reizē ir maz ticama.

Kurucs trešdien bija Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles pieteikumā, taču nedevās laukumā Bruklinas "Nets” cīņā izbraukumā pret Dalasas "Mavericks”, kurā tika zaudēts ar 113:119. Pagājušajā piektdienā Kurucs nospēlēja 21 minūti pret Vašingtonas "Wizards", turpinājumā izpelnoties galvenā trenera uzslavas, ka bez viņa, visticamāk, nebūtu uzvarēts, tomēr nākamajās trijās cīņās viņš palicis rezervē.

Nākamā "Nets" spēle notiks piektdien, kad jau plkst. 19:00 pēc Latvijas laika tiks spēlēts ar Minesotas "Timberwolves". Tā kā Longailendas "Nets" nākamā spēle arī ir piektdien, bet vēlāk vakarā, ir maz ticams, ka Latvijas basketbolists vēlāk šodien netiks nosūtīts atpakaļ uz Bruklinu.

"Longailenda mums ir vērtīgs resurss un mēs to izmantosim regulāri, īpaši gadījumos, kad nevaram trenēties vai mūsu sastāvs ir pilns un tāpēc puiši nevar tikt pie spēles laika. Šī ir laba iespēja šiem puišiem kļūt labākiem," iepriekš teica Bruklinas "Nets" galvenais treneris Kenijs Atkinsons.

Šajā sezonā NBA Kurucs laukumā bijis septiņās spēlēs, vidēji iemetot 6,6 punktus un savācot 3,0 bumbas zem groziem. Bruklina ar astoņām uzvarām 19 spēlēs ir Austrumu konferences devītajā vietā, tomēr "play-off" astotnieks ir samērā tālu, jo tajā visām komandām ir vismaz 50% uzvaru bilance.

     [+] [-]

, 2018-11-22 19:39, pirms 5 gadiem
Kas tur viņiem ir? Viņš taču savu pedējo spēli nospēlēja lieliski. Tādu udeni vismaz komandas biedrs lēja. Hm...pec tam vairs iespejas nedod.

     [+] [-]

, 2018-11-22 20:31, pirms 5 gadiem
Nahuam nespēlēs ! Zb tolks viņiem sūtīt viņu uz to G Līgu, ja tāpat neatļauj spēlēt ! Patrenēties var arī sētā !

     [+] [-]

, 2018-11-22 21:57, pirms 5 gadiem
Tak ko juus nemaas, katrai komandai ir savs redzejums par komandas komplektaciju uz katru speli... ja vinu nevajag, tad nevajag uz nakamo speeli. + vinam ir otraa raunda liigums, katru dienu, kuru vins tiek nosutits uz d liigu vinam alga samazinas (nepateikshu pa cik, bet biezhi pat par 50%), pat ja tas ir tikai uz papiira. Izdevigi kluba., NBA ir viens liels bizness.

     [+] [-]

, 2018-11-23 08:59, pirms 5 gadiem
Un šeit vēl komentāros rakstīja, ka šis atlētisks un ātrs, ātrāks par Vestbruku un atlētiskāks par Lebronu. Vai tad tos abus sūta uz G-līgu?