Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Perfektajām PSG un "United" iespēja nodrošināt pirmo vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Perfektajām PSG un "United" iespēja nodrošināt pirmo vietu
Neimārs
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgā šovakar liks punktu piektajai kārtai. Gan A grupas līderei "Manchester United", gan B grupas vadošajai komandai Parīzes "Saint-Germain" šovakar būs iespēja garantēt pirmo vietu.

Kad 222 miljonus eiro vērtais Neimārs vasarā pievienojās Parīzes "Saint-Germain", lai izlauztos no Lionela Mesi ēnas un kļūtu par labāko futbolistu pasaulē, viņa bijušie komandas biedri Barselonā sacīja, ka mērķa īstenošanai viņam Francijas vicečempione būs jāaizved līdz uzvarai Čempionu līgā. Un pašlaik PSG izskatās ļoti pārliecinoši – četras uzvaras pēc kārtas, neielaižot nevienus vārtus un iesitot 17.

PSG šovakar garantēs pirmo vietu grupā, ja izdosies izcīnīt uzvaru savā laukumā pret Glāzgovas "Celtic" un Minhenes "Bayern" zaudēs punktus. "Viņi ir labākie starp labākajiem. Ikvienā pozīcijā viņiem ir pieredze un kvalitāte, pat uz rezervistu soliņa. Kad uzbrukumā ir Edinsons Kavani, Neimārs, Anhels Di Marija un Kilians Mbapē, vari spēlēt pret jebkuru komandu, gūt vārtus un uzvarēt," nākamos pretiniekus slavēja "Celtic" galvenais treneris Brendans Rodžerss, kura vadītajai komandai vietējais čempionāts izvērties par pastaigu pļavā, bet Čempionu līgā tik viegli neklājas.

Ar komplimentiem pretinieku virzienā neskopojās arī parīziešu galvenais treneris Unajs Emerijs, atzinīgus vārdus veltot arī saviem padotajiem, kuri galveno konkurenti Minhenes "Bayern" mājās sakāva ar 3:0. "Mūsu pirmās spēles bijušas ļoti labas, un spēlētāji nodemonstrēja, ka vēlas tikt tālu. Protams, "Celtic" ir laba komanda ar futbolistiem, kuriem ir starptautiskā pieredze un kuri ir pieraduši uzvarēt. Esmu pārliecināts, ka spēle būs grūta. Jārespektē pretinieks un pašiem jāuzlabo sniegums."

Komandu pirmajā tikšanās reizē PSG viesos izcīnīja graujošu uzvaru ar 5:0, jau pirmajā puslaikā iesitot trīs bumbas. Ar diviem rezultatīviem trāpījumiem izcēlās Kavani, kuram piebalsoja gan Neimārs, gan Mbapē. Savukārt Minhenes "Bayern" savā laukumā "Anderlecht" no Beļģijas pieveica ar 3:0, lai gan pretinieki izrādīja cienīgu pretestību. Ja Vācijas čempione paņems trīs punktus, tad grupas uzvarētājs noskaidrosies tikai pēdējā kārtā, kurā abas galvenās favorītes tiksies Minhenē.

Iespēja turpināt perfekto skrējienu ir arī "Manchester United", kas Čempionu līgai kvalificējās tikai kā Eiropas līgas uzvarētāja, Anglijas Premjerlīgā neiekļūstot starp četrām labākajām komandām. Perfekto bilanci mēģinās sabojāt šveiciešu "Basel", kuru savās mājās izdevās sakaut ar 3:0. Tieši šajā spēlē savainojumā iedzīvojās Pols Pogbā, kurš bija spiests izlaist ilgāku laiku. Nu viņš atgriezies ierindā.

Lai garantētu vietu izslēgšanas spēlēs kā uzvarētājai, "Manchester United" šovakar nepieciešams viens punkts. Taču gadījumā, ja Maskavas CSKA neuzvarēs, angļiem nav nepieciešams nekas. Interesantāka ir cīņa par otro vietu – ja "Basel" uzvar un CSKA zaudē, tad krieviem vairs nav cerību ieņemt otro vietu. Savukārt situācijā, ja Šveices klubs zaudēs, cerības saglabās pat "Benfica", kas joprojām ir bez punktiem.

"Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju norādīja, ka spēlē piedalīsies arī Zlatans Ibrahimovičs, tomēr viņš nedosies starta sastāvā. "Viņam ir jāspēlē un viņš ir noderīgs futbolists. Ja atrodamies vadībā, mums nepieciešams tāds spēlētājs kā Zlatans, kurš prot pieturēt bumbu. Viņš spēlēs kādas 20 vai 25 minūtes, bet vēl nav tādā formā, lai sāktu."

22. novembris

LaiksGrupaSpēle
19:00ACSKA – Benfica
21:45ABasel – United
21:45BPSG – Celtic
21:45BAnderlecht - Bayern

A grupa

VKomandaSUNZVP
1.United440010:112
2.Basel42028:56
3.CSKA42025:86
4.Benfica40041:100

B grupa

VKomandaSUNZVP
1.PSG440017:012
2.Bayern43018:49
3.Celtic41034:103
4.Anderlecht40040:150

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

     [+] [-]

, 2017-11-22 13:40, pirms 6 gadiem
Kuru spēli būtu visinteresantāk skatīties?

  +3 [+] [-]

, 2017-11-22 13:48, pirms 6 gadiem
PaulOkenn rakstīja: Kuru spēli būtu visinteresantāk skatīties?
Protams, ka Juventus - Barselona centrālā spēle!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-22 15:25, pirms 6 gadiem
kāds var pateikt, kāds prikols ir tiem lo*iem spamot to kredīta lapu ? tipa traffiks apmeklējuma ?

     [+] [-]

, 2017-11-22 18:40, pirms 6 gadiem
"lai izlauztos no Lionela Mesi ēnas un kļūtu par labāko futbolistu pasaulē" - nu ļoti aizkustinošs autora patētisms

     [+] [-]

, 2017-11-22 20:03, pirms 6 gadiem
Kas skatās Chelsea spēli ? Tiesnesis atņēma visas cerības Qarabag, iedodot sarkano kartīti.