Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Pēc iekļūšanas Pasaules kausā no amata aiziet Austrālijas treneris

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēc iekļūšanas Pasaules kausā no amata aiziet Austrālijas treneris
Ange Postekoglu
Foto: EPA/Scanpix

Pēc iekļūšanas nākamā gada Pasaules kausa finālturnīrā atkāpies Austrālijas futbola izlases galvenais treneris Ange Postekoglu.

Austrālijas futbolisti iekļūšanu Pasaules kausā nodrošināja vien pirms nedēļas, kad starpkontinentālajās pārspēlēs divu maču summā pieveica Hondurasu.

Par 52 gadus vecā speciālista aiziešanu no sava amata runas jau bija kādu laiku, turklāt arī pats treneris tās nenoliedza. Līdz ar to Austrālijas izlase šobrīd nonākusi neapskaužamā situācijā, jo tai tuvākajā laikā jāatrod jauns galvenais treneris, kas komandu sagatavos Pasaules kausa izcīņai.

"Pēc ilgāka pārdomu laika un sevis meklēšanas esmu sapratis, ka laiks šķirties no Austrālijas izlases," pauda Postekoglu, kurš piebilda, ka cer trenēt kādu klubu ārzemēs. Postekoglu vadīja Austrālijas izlasi 2014.gada Pasaules kausā, kur komanda piedzīvoja trīs zaudējumus trīs spēlēs un neizkļuva no grupas.

Postekoglu par Austrālijas izlases treneri tika iecelts 2013.gada rudenī, bet viņa vienīgā pieredze ārpus šīs valsts bijusi Grieķijas trešās līgas kluba Patras "Panachaiki" vadīšana vien dažus mēnešus. Austrālijas izlase iekļuvusi ceturtajā Pasaules kausa finālturnīrā pēc kārtas un piektajā kopumā.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja