Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam divas piespēles sausajā uzvarā, Kuldam viena zaudējumā bullīšos

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Daugaviņam divas piespēles sausajā uzvarā, Kuldam viena zaudējumā bullīšos
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kārtējās KHL regulārās sezonas spēles aizvadījušas Kaspara Daugaviņa un Artūra Kuldas pārstāvētās komandas. Daugaviņš ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja ''Torpedo'' ar 5:0 sagraut ''Medveščak'', savukārt Kulda rezultatīvi asistēja ''Jokerit'' zaudējumā Minskas ''Dinamo'' ar 2:3.

Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna vadītā ''Torpedo'' vienība ar Kasparu Daugaviņu sastāvā uzņēma vienu no Rietumu konferences lejasgala vienībām - Zagrebas ''Medveščak''.

Mājnieki apliecināja favorītu statusu, sagraujot ciemiņus no Horvātijas ar 5:0. ''Torpedo'' ceturtajos gūtajos vārtos piedalījās arī Daugaviņš, rezultatīvi asistējot maiņas partnerim Dmitrijam Sjominam. Arī piektie vārti tika gūti pēc Kaspara piespēles - šoreiz izcēlās Aleksandrs Frolovs.

Sauso spēli Ņižņijnovgorodas vārtos aizvadīja Iļja Proskurjakovs, atvairot 27 no 27 metieniem. Interesanti, ka ''Medveščak'' pa vārtiem meta vairāk - ''Torpedo'' pretinieku vārtus apdraudēja 24 reizes.

Kaspars Daugaviņš nospēlētajās 12:01 minūtēs statistikā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, pa vārtiem nemeta, kā arī uzvarēja divos iemetienos no pieciem. Sezonā nospēlētajās 29 spēlēs ticis pie 22 (7+15) rezultativitātes punktiem, kas viņam ļauj ieņemt komandas rezultatīvākā spēlētāja pozīciju.

Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Helsinku ''Jokerit'' vienība aizvadīja izbraukuma spēli pret tiešajiem konkurentiem Rietumu konferences tabulā - Minskas ''Dinamo''. Līdz pat trešā perioda beigām ''Jokerit'' atradās vadībā ar 2:1, taču 54. minūtē bijušais Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Mets Elisons izlīdzināja rezultātu. Vārti tika gūti vairākumā, kad uz noraidīto soliņa atradās tieši Kulda.

Papildlaikā vārti gūti netika, kas nozīmēja, ka uzvarētāja noskaidrošanai nepieciešama pēcspēles metienu sērija. Viesi trāpīja tikai vienreiz, kad precīzs bija Braiens O`Nīls, savukārt mājniekiem pēc Stepanova precīzā metiena uzvaru atnesa Aleksandrs Materuhins, kura kontā arī pirmie Minskas komandas gūtie vārti spēlē.

Artūrs Kulda nospēlētajās 20:33 minūtēs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli komandas otrajos gūtajos vārtos, nopelnīja divu minūšu noraidījumu, kā arī bloķēja trīs pretinieku metienus. Šosezon nospēlētajās 26 spēlēs Artūrs iekrājis 7 (0+7) punktus.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2016-11-22 21:03, pirms 7 gadiem
daugavam 2 asisti.....abos pēdējos vārtos...

     [+] [-]

, 2016-11-22 21:06, pirms 7 gadiem
markkomartins rakstīja: daugavam 2 asisti.....abos pēdējos vārtos...
Paldies, labots!

     [+] [-]

, 2016-11-22 22:34, pirms 7 gadiem
Daugaviņš ASG gan jau tiks

     [+] [-]

, 2016-11-22 23:12, pirms 7 gadiem
Kuldam ira 8 asisiti,jo aceros KHL komisija izskatija speli vienu un pieskira piespeli vinam,un iegaju nupat KHL majas lapa un ja taisniba,en.khl.ru [KULDAS STATISTIKA]

Flashscora vini nekad nelabo speletaju statistiku..

     [+] [-]

, 2016-11-23 02:27, pirms 7 gadiem
Rietumos būs interesanta cīņa par play off
Kāda no stiprajām komandām- Jokerit vai Maskavas Dinamo var netikt play off