Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Stjuards: "Hejs nav pelnījis cīņu pret Vitāliju Kļičko"

Jānis Pārums

Stjuards: "Hejs nav pelnījis cīņu pret Vitāliju Kļičko"
Emanuels Stjuards
Foto: sportbox.ru

Titulētā smagsvaru boksera Vladimira Kļičko (56-3, 49KO) treneris Emanuels Stjuards uzskata, ka viņa audzēkņa bijušais pretinieks Deivids Hejs (25-2, 23KO), kurš oktobrī beidza karjeru, taču pieļāva atgriešanos ringā, lai vēlreiz cīnītos ar kādu no brāļiem Kļičko, nav pelnījis tādu cīņu.

"O, nē. Ceru, ka Vitālija (43-2, 40KO) un Deivida cīņa nenotiks. Hejs nav to pelnījis. Viņa sniegums cīņā pret Vladimiru bija drausmīgs. Žēl, ka es joprojām dzirdu, ka cīņa pret Vitāliju var notikt, jo Vitālijs patiešām vēlas pabeigt to, ko neizdarīja Vladimirs – nokautēt Heju. Taču ringā pret Vitāliju Deivids varētu iziet tikai dēļ naudas", sacīja Stjuards.

Tiesa, treneris atzina, ka Hejam būtu lielākas izredzes nekā tās bija cīņā pret Vitālija jaunāko brāli Vladimiru: "Vitālijs ir lielāks un sit spēcīgāk, taču viņam nav tā balansa un prasmes izvairīties [no sitieniem], kas Vladimiram. Tāpēc Deivids varētu viņam radīt nedaudz vairāk problēmu. Taču tas ir tikai tādā gadījumā, ka Hejs izies un cīnīsies pārliecinošāk nekā viņš to darīja pret Vladimiru."

Jāatgādina, ka Stjuards ir tikai Vladimira Kļičko treneris. Vitāliju Kļičko trenē Fricis Zduneks, kas ukraiņa karjeras sākumposmā bija arī Vladimira treneris.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-11-23 00:01, pirms 12 gadiem
jacinas ir un viss. kads te pelnijis vai nepelnijis? lai cinas tad ar kadu labaku par Heju! ja Hejs ir no atlikušajiem labākais, tad ko Kļičko grib? kādu uz pusi vājāku par Heju uzvarēt? kāda jēga?