Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Spartak" izlaiž uzvaru un piedzīvo kārtējo zaudējumu

"Spartak" izlaiž uzvaru un piedzīvo kārtējo zaudējumu
Marsels Hosa
Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līdervienība Sanktpēterburgas SKA mājās ar 5:2 pārliecinoši apspēlēja slovāku LEV, savukārt jau ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojis Maskavas "Spartak", kas ar 3:5 savu skatītāju klātbūtnē piekāpās Čerepovecas "Severstal".

Sanktpēterburgas SKA izcīnījis kārtejo uzvaru savu skatītāju klātbūtnē (vienīgais zaudējums mājās – 27. septembrī pret Minskas "Dinamo"), ar 5:2 apspēlējot Popradas "Lev". Jau pirmajā trešdaļā Ivans Ņeprajevs un Viktors Tihonovs mājiniekiem nodrošināja divu vārtu pārsvaru. Otrajā periodā gan bijušais dinamietis Jurajs Mikušs rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, tomēr mājinieki spēles grožus no savām rokām neizlaida, atbildot ar četriem vārtiem pēc kārtas – 5:1. Lai arī spēles liktenis jau bija izšķirts, vienus vārtus slovākiem vēl atguva Jaroslavs Kristeks, ļaujot komandai spēli noslēgt ar cienījamāku rezultātu – 5:2. Uzvarētāju labā ar diviem vārtiem atzīmējās Viktors Tihonovs.

Tikmēr ceturto zaudējumus pēc kārtas piedzīvojis viens no Rīgas "Dinamo" tiešajiem konkurentiem cīņā par vietu plejofos – Maskavas "Spartak", kas šoreiz izsēja divu vārtu pārsvaru un ar 3:5 piekāpās Čerepovecas "Severstal". Mājinieki spēles gaitā atradās vadība ar 2:0 un 3:1. Viesi otrās trešdaļas beigās rezultātu starpību samazināja līdz vieniem vārtiem, bet trešajā periodā Ivana Kasutina sargātajos vārtos iemeta vēl trīs ripas, uzvarot maču ar 5:3. "Severstal" rindās lieliski spēli aizvadīja Jozefs Straka, kurš realizēja abus izdarītos metienus, maču aizvadot ar 100% rezultativitāti.

Līgas pastarīte "Vityaz" vēlreiz ar 2:3 piekāpās Maskavas apg. "Atlant". Džons Mirastī, kurš aktīvi dalību ņēma ielu kautiņā, cenšoties izkauties ar Janni Nīskalu, jau mača pirmajā minūtē nopelnīja noraidījumu līdz spēles beigām. Vairākumu mājiniekiem ar metienu no zilās realizēja Jūnass Andersons, jau spēles 2. minūtē izvirzot vadībā "Atlant". Pirmā perioda turpinājumā abas komandas apmainījās ar gūtiem vārtiem mazākumā. Otrajā trešdaļā Panarinam pēc "Vityaz" triecienmaiņas saspēles (Aņisins - Troščinskis - Panarins) rezultātu izdevās izlīdzināt, taču neilgi pēc tam Nikolajs Žerdevs vairākumā pirmais piesteidzās pie Meta Daltona atsitstās ripas, uzstādot spēles gala rezultātu – 3:2.

Habarovskas "Amur" atspēlējās un uzvarēja Omskā, kur ar 2:1 pārspēja vietējo "Avangard", revanšējoties par spēli pirms divām dienām, kurā uzvaru ar 3:2 svinēja omskieši. Otrā perioda vidusdaļā lielisku Perežogina piespēli realizēja Kaļužnijs, vadībā izvirzot omskiešus. Habarovskiešiem vispirms Miko Maenpā ar skaistiem vārtiem rezultātu izlīdzināja, bet izšķirošās trešdaļas izskaņā uzvaras vārtus "Amur" labā guva Aleksejs Kopeikins, palīdzot komandai nostiprināt pirmo vietu Čerņiševa divīzijā.

Savu pirmo panākumu izbraukuma tūrē izcīnījis Minskas "Dinamo", kas ar 6:2 viesos pārliecinoši pieveica Astanas "Barys". Minskiešu rindās par vislielāko uzvaras kaldinātāju kļuva čehs Zbineks Irgls, kurš Kazahstanā atzīmējās ar hat-trick, palīdzot komandai atgūt otro vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

 +12 [+] [-]

, 2011-11-22 20:12, pirms 12 gadiem
Mums maza bēda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-11-22 20:24, pirms 12 gadiem
mūsu galvenie konkurenti zaudēja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-22 21:21, pirms 12 gadiem
Mirasty pārkāpums 1. minūtē- Vityaz-Atlant
Jon Mirasty tries to fight with Atlant's...

     [+] [-]

, 2011-11-22 21:26, pirms 12 gadiem
Kasparens rakstīja: Mirasty pārkāpums 1. minūtē- Vityaz-Atlant
http://www.youtube.com/watch?v=ltgXrZUpZ1M
Tie skatītāji kārtīgāk varēja tam Mirastijam ar kko iemest!

  +7 [+] [-]

, 2011-11-22 21:27, pirms 12 gadiem
Aivitos0077 rakstīja: Tie skatītāji kārtīgāk varēja tam Mirastijam ar kko iemest!
Bija vērts nākt uz spēli, gērbties, noskaņoties 14 sekunžu dēļ?

     [+] [-]

, 2011-11-22 21:31, pirms 12 gadiem
A par ko viņu izraidīja no laukumu?
Par to vienu sitienu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-22 21:46, pirms 12 gadiem
nu ko, DR sogad loti cerigi play off