Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Rays" izlīdzina rezultātu Pasaules sērijā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rays" izlīdzina rezultātu Pasaules sērijā
Bleiks Snels Foto:USA Today/Scanpix

Tampabejas "Rays" šonakt ar 6:4 pārspēja Losandželosas "Dodgers" vienību, tādējādi izlīdzinot rezultātu 2020. gada Augstāko beisbola līgu finālsērijā.

Tampabejas "Rays" pirmajā sērijas cīņā bija piedzīvojusi zaudējumu, taču uz otro viņiem nolemtības sajūtas nebija, drīzāk – viegls optimisms, tā kā maču no metēju kalniņa bija jāsāk vienības "dūzim" Bleikam Snelam.

2018. gada Saja Janga balvas ieguvējs un "All-Star" mača dalībnieks nepievīla. Lai arī Snels aizvadīja tikai 4.2 iningus , šajā laikā viņš atpakaļ uz soliņu nosūtīja deviņus pretiniekus un pieļāva tikai divus atsitienus, zaudējot divus punktus.

Tiesa, tas nebija briesmīgi, tā kā tampabejieši jau no pirmā ininga sāka gūt punktus, kad Brendons Lavs pirmo reizi (no divām) raidīja bumbiņu ārpus laukuma. Savukārt uz to brīdi, kad Snels pieļāva vienīgo rezultatīvo atsitienu, Krisa Teilora Home run, rezultāts bija 5:0 "Rays" labā.

Jāatzīst, ka, ja pirmajā spēlē Losandželosas komanda prata atrast veidus kā gūt punktus, tad otrajā mačā viņiem tas neizdevās, jo spēlē kopumā viņi veica tikai piecus atsitienus, kamēr Floridas komandai to bija precīzi divas reizes vairāk. Arī "Dodgers" metēji šoreiz nebija lieli palīgi, jo sākumsastāva metējs Tonijs Gonsolins tika nomainīts pēc 1.1 ininga un kopumā neviens no septiņiem Losandželosas metējiem laukumā nepavadīja vairāk kā divus iningus.

MLB, 2020. gada Pasaules sērija

DatumsViesiMājniekiRezultāts
21.10.RaysDodgers3:8
22.10.RaysDodgers6:4
24.10.DodgersRays
25.10.DodgersRays
26.10.RaysDodgers
28.10.DodgersRays
29.10.RaysDodgers

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/