Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Divas ripas iemetušais Bukarts: "Visai komandai paldies par diviem vārtiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Divas ripas iemetušais Bukarts: "Visai komandai paldies par diviem vārtiem"
Roberts Bukarts priekšplānā. Foto: HC Severstal

Kontinentālās hokeja līgā (KHL) trešdienas mačā Čerepovecas "Severstal" latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts iemeta savas pirmās ripas sezonā, pieveicot Soču vienību ar 2:0. Mūsu hokejists akcentē, ka tas bija komandas darba rezultāts.

Pirms sezonas Čerepovecas un Soču klubi kotējās kā konkurenti cīņā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. "Severstal" krājumā patlaban ir jau 19 punkti, savukārt "Sochi" sakrājuši vien 10. "Ļoti svarīga uzvara. Treneris mūs noskaņoja un teica, ka šī ir četru punktu spēle," saka latviešu uzbrucējs.

Soču komandas tagadējais stūrmanis Jevgeņijs Stavrovskis šosezon sāka kā Čerepovecas "Severstal" galvenā trenera palīgs, bet pirms tam daudzus gadus strādāja ar čerepoveciešu MHL vienību. "Domāju, ka treneru kolektīvam šī bija principiāla spēle, ņemot vērā to, ka mūsu treneris tagad strādā Sočos," norāda Latvijas hokejists.

Čerepovecas un Soču komandu cīņā Roberts Bukarts iemeta divas ripas, kaldinot uzvaru ar 2:0. "Visai komandai paldies par diviem vārtiem, tie bija komandas darba vārti, bet man sanāca noslēgt [šīs epizodes]. Mums ir garš spēlētāju soliņš, bet tagad daži puiši ir apslimuši, kāds savainots - parādās iespējas citiem, jāparāda sevi un jāpierāda," atzīst latvietis, kurš no čerepoveciešu 16 mačiem laukumā ticis tikai septiņos.

Ģērbtuvē tika pasniegta "Severstal" mača labākā spēlētāja balva. "Hokejs ir psiholoģiska spēle. Mājās uzvarējām divās grūtās spēlēs pēc kārtas. Man ļoti patika, ka paši sev pierādījām, ka pēc izvirzīšanās vadībā varam noturēt rezultātu un uzvarēt," pēc balvas saņemšanas teica Bukarts.

Izmantotie resursi:
HC Severstal
khl.ru

     [+] [-]

, 2020-10-22 14:50, pirms 3 gadiem
interesanti, cik bieži met cits hokejists met bullīti, nevis tas kurš nopelna? bieži tā ir?

  +1 [+] [-]

, 2020-10-22 15:15, pirms 3 gadiem
blondais18 rakstīja: interesanti, cik bieži met cits hokejists met bullīti, nevis tas kurš nopelna? bieži tā ir?
spēles laikā pēc IIHF noteikumiem soda metienu jāizpilda tam spēlētājam pret kuru pārkāpts noteikums. cits spēlētājs var izpildīt viņa vietā tikai savainojuma vai cita iemesla gadījumā kad nevar turpināt spēli.

p.s. katra līga protams var koriģēt IIHF noteikumus un savus noteikumus ieviest. tikai minēšu, ka KHL šajā ziņā nekas nav mainīts.

p.p.s. spēli neredzēju un negribu iedziļināties, tāpēc nevaru neko teikt pareizi vai nepareizi par šo gadījumu, bet tādi gadījumi ir diezgan reti, jo principā tam spēlētajam pret kuru izpildīts noteikumu pārkāpums un izpilda cits! viņš nevar turpmāk piedalīties spēlē, ja neizpilda soda metienu...