Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pukinsks: "Mums jāiziet no terminiem pozīcija, opozīcija, labie, sliktie"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pukinsks: "Mums jāiziet no terminiem pozīcija, opozīcija, labie, sliktie"
Edgars Pukinsks un Kaspars Gorkšs. Foto: Vladislavs Proškins, f64

Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretāra amatā šodien ar valdes vienbalsīgu atbalstu apstiprināts Edgars Pukinsks. Viņš šos pienākumus pildīja jau Kaspara Gorkša prezidentūras laikā, bet jūlijā aizgāja, lēmumu pamatojot ar vēlmi vairāk laika veltīt ģimenei. Pukinsks pauda, ka meklēt zemūdens akmeņus neesot vērts – tieši tas, nevis kādi konflikti ar Gorkšu, bijis galvenais iemesls aiziešanai.

"Ģimene bija īstais iemesls, bet paralēli tam bija arī mans nogurums no visa. Šobrīd mana ģimene nav diez ko priecīga par to, ka es atgriežos. Tas, kas šajās pirmajās dienās notiek publiskajā telpā, jau ir sitiens pa ģimeni," pēc atgriešanās ģenerālsekretāra amatā teica Pukinsks. "Taču ģimene mani ļoti atbalsta un saprot, kāda ir mana motivācija pieņemt šo izaicinājumu, kas publiskajā telpā dažiem varbūt šķiet dīvains. Taču viņi saprot, ka vēlos palīdzēt futbolam attīstīties."

"Vēlos uzsvērt, ka man nebija aicinājumu ierasties te kā glābējam. Man bija jautājums, vai esmu gatavs atgriezties. Kurš mani uzrunāja pirmais, kurš pēdējais, manuprāt, nav vairs būtiski. Šodienas balsojums parādīja, ka visi valdes locekļi balsoja vienbalsīgi," skaidroja Pukinsks. Vakar izskanēji trīs kandidāti uz amatu – viņš, Mareks Gruškevics, kurš līdz šim bija ģenerālsekretāra vietas izpildītājs, un Vadims Ļašenko.

"Valdei teicu: tas, ka mani uzrunājuši, ir viena lieta, bet es gaidu no viņiem gatavību sadarboties, pilnīgu atklātību. Lai ir asas diskusijas un viedokļa atšķirības, bet lai tas viss notiek kabinetā, caurspīdīgi un saprotami. Tas ir būtiskākais - vai mēs šeit varēsim izveidot komandu un strādāt efektīvi. Ja mēs šobrīd nevarēsim izveidot komandu iekšienē, arī no ārpuses tas izskatīsies nelāgi. Šobrīd jāizbeidzas visām diskusijām par spēlītēm. Vai tās ir, vai nav, to rādīs turpmākie notikumi."

"Šobrīd esmu gatavs meklēt dialogu un iespējas sadarboties futbola labā ar jebkuru: ar Vadimu, ar Kasparu, ar trešajām un ceturtajām pusēm. Mums jāiziet no terminiem pozīcija, opozīcija, labie, sliktie, kreisie vai kādi citi. Es nācu izrunāt vērtības un principus, kādos esmu gatavs sadarboties ar valdi. Šobrīd ir vairākas jomas federācijas darbā, kuras ir ļoti būtiski atrisināt pēc iespējas ātrāk," teica Pukinsks.

Viņš ģenerālsekretāra amatā stājās kopā ar jaunievēlēto prezidentu Gorkšu, bet prom devās 17. jūlijā. Kopumā Pukinsks LFF nostrādāja 12 gadus. Iepriekš viņš bija ģenerālsekretāra Jāņa Mežecka vietnieks.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12264/pukinsks...

     [+] [-]

, 2019-10-22 14:01, pirms 4 gadiem
Lai izdodas

  -2 [+] [-]

, 2019-10-22 14:22, pirms 4 gadiem
Pietiks ar skaidru dalījumu latvieši /krievi .

  +2 [+] [-]

, 2019-10-22 14:48, pirms 4 gadiem
Aha, tagad esi atpakaļ pie siles un palikuši tikai "labie", pārējie lai netraucē.

     [+] [-]

, 2019-10-22 15:51, pirms 4 gadiem
Un tagad atpakaļ arī Gorkšu.. Cirks!

  +3 [+] [-]

, 2019-10-22 16:22, pirms 4 gadiem
Pozīcija, opozīcija, labie, sliktie, savējie, pretinieki, bumba, vārti. Atstāsim to visu saviem pretiniekiem! Tikai tā mums izdosies panākt un apsteigt Gibraltāru un Sanmarino!

     [+] [-]

, 2019-10-22 17:56, pirms 4 gadiem
huters rakstīja: Pietiks ar skaidru dalījumu latvieši /krievi .
Es pie jebkāda dalījuma stāvētu pretējā pusē Rihertam un Mihelsonam. Šie cilvēki ož sliktāk nekā bomzis ar pusgadu nemazgātām apakšbiksēm.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-22 18:42, pirms 4 gadiem
Ir jadala loti vienkarsi
- ir gatavs taisit shemas
- nav gatavs taisit shemas

Te nav savejie un svesie, ir tikai $$$
Tapat, protams, var saprast gjimenes interises, ieprieks Gorksh ganjau aptureja zagshanu, pazuda gjimenes interises. Tagad atkal var zagt, gjimene uzreiz atbalstsa.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-22 19:21, pirms 4 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Es pie jebkāda dalījuma stāvētu pretējā pusē Rihertam un Mihelsonam. Šie cilvēki ož sliktāk nekā bomzis ar pusgadu nemazgātām apakšbiksēm.
Teorētiski - jā. Tikai jāsaprot, ka tie divi ir ir tikai gaisa smirdinātāji, šestjorkas, kuriem nekādas ietekemes tur nav. Viņiem ir jau vēsturisks un personisks naids pret visiem Gorkšiem. Ieriebt - tā pa lielam ir šo divu vienīgā interese. Sīkmanīgi un nelietīgi.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-22 19:32, pirms 4 gadiem
Žēl ja viņu atkal ieliks, cilvēku kurš par katru cenu gatavs izsist sev labumus un funktierēt tikai par naudas nopludināšanu pa labi pa kreisi. parasts vietējais mahinators .

  -1 [+] [-]

, 2019-10-22 19:48, pirms 4 gadiem
berimors rakstīja: Teorētiski - jā. Tikai jāsaprot, ka tie divi ir ir tikai gaisa smirdinātāji, šestjorkas, kuriem nekādas ietekemes tur nav. Viņiem ir jau vēsturisks un personisks naids pret visiem Gorkšiem. Ieriebt - tā pa lielam ir šo divu vienīgā interese. Sīkmanīgi un nelietīgi.
Pilnīgi piekrītu

  +1 [+] [-]

, 2019-10-22 20:25, pirms 4 gadiem
Bērnudārzs

  +1 [+] [-]

, 2019-10-23 07:02, pirms 4 gadiem
Gimene protams ir svarīgs arguments,bet vai tas bija īstais iemesls.