Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers: "Būsim reālisti - Tompsons šosezon, visticamāk, nespēlēs"

Rolands Eliņš

Kers: "Būsim reālisti - Tompsons šosezon, visticamāk, nespēlēs"
Stīvs Kers. Foto: AP/Scanpix

NBA komandas Goldensteitas „Warriors” galvenais treneris Stīvs Kers intervijā ar „NBC Sports” atzina, ka par spīti iepriekš izteiktajām optimistiskajām prognozēm Klejs Tompsons tomēr šosezon, visticamāk, nevarēs doties laukumā.

Klejs Tompsons guva krustenisko saišu traumu aizvadītās sezonas finālsērijas pēdējā spēlē, un jau tobrīd bija skaidrs, ka viņam gaidāms ilgs atveseļošanās periods. Līdz šim „Warriors” bija oficiāli paziņojusi, ka viņš nespēlēs vismaz līdz februārim, bet ASV mediji vēstīja, ka Tompsons cer uz atgriešanos pavasara sākumā.

„Ir ļoti mazticama iespēja, ka Tompsons šosezon varētu doties laukumā,” atzina Stīvs Kers. „Mums ir tas jāsaprot un jārēķinās ar to.”

„Jāskatās uz lietām reālistiski,” turpināja Kers. „Man arī bija krustenisko saišu plīsums koledžā, un es izlaidu visu gadu. Tas ir standarta atlabšanas periods NBA spēlētājam, un, ja Klejs nevarēs spēlēt gadu, tas nozīmē visas sezonas izlaišanu.”

Kers norādīja, ka kluba vadība pagaidām patur durvis vaļā – ja nu rehabilitācijas process norit necerēti veiksmīgi un ārsti ir apmierināti ar Tompsona veselību: „Taču realitāte ir tāda, ka aprīlī, kad beigsies regulārā sezona, būs pagājuši deviņi mēneši pēc traumas gūšanas. Mums ir jāsagatavo savi pārējie spēlētāji, lai aizpildītu Tompsona vietu, un, kad Tompsons būs gatavs atgriezties, cerams, ka arī pārējā komanda būs augusi un attīstījusies.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-10-23 11:48, pirms 4 gadiem
Te arī atbilde visiem Kristapa nolicējiem par atlabšanas perioda ilgumu.