Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Tailers Eniss vienā no pirmajām spēlēm Eiropā salauž kāju

Ints Megnis
Ints Megnis

Tailers Eniss vienā no pirmajām spēlēm Eiropā salauž kāju
Tailers Eniss (pa labi), pārstāvot Losandželosas "Lakers". Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Kanādiešu basketbolistam Taileram Enisam, kurš šovasar no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārgāja uz Stambulas "Fenerbahce", viena no pirmajām spēlēm Eiropā svētdien noslēdzās ar kājas lūzumu.

Incidents notika Turcijas čempionāta trešās kārtas spēlē pret "Buyukcekmece", kad Eniss neveiksmīgi sadūrās caurgājienā. Uzreiz pēc incidenta viņš tika nogādāts slimnīcā, kur spēlētājam konstatēja kreisās kājas lūzumu.

Pagaidām vēl nav publiski zināms potenciālais Enisa rehabilitācijas perioda ilgums.

ULEB Eirolīgā pirmajās trijās kārtās Eniss nospēlējis vidēji desmit minūtes un izcēlies ar 6,3 punktiem, bet nacionālajā čempionātā viņš bija aizvadījis vienu pilnvērtīgu maču, kurā iemeta astoņus punktus.

Eniss iepriekšējās četras sezonas cīnījās par vietu dažādu NBA komandu rindās, Fīniksas "Suns", Milvoki "Bucks", Hjūstonas "Rockets" un Losandželosas "Lakers" sastāvā kopā aizvadot 186 regulārās sezonas spēles, kurās iemeta vidēji 4,2 punktus. Šajā vasarā viņš noslēdza divu gadu līgumu ar "Fenerbahce".

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

     [+] [-]

, 2018-10-22 02:17, pirms 5 gadiem
Bedre totālākā..

     [+] [-]

, 2018-10-22 10:51, pirms 5 gadiem
Vienā brīdī tu spēlē LAL, bet nākamajā jau Turcijā un vēl salauz kāju. Galīgi neveiksmīgi. Un arī izskatās, ka pielāgoties Eiropas basim neiet viņam viegli.