Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" bullīšos izcīna trešo uzvaru četrās spēlēs

Rolands Eliņš

HK "Rīga" bullīšos izcīna trešo uzvaru četrās spēlēs
HK "Rīga" galvenais treneris Ronalds Ozoliņš
Foto: Hkr.lv

Rīgas „Dinamo” sistēmas jauniešu komanda HK „Rīga” šodien savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā pieveica „Serebryanye Lvi”.

„Rīga” šodienas mačā izvirzījās vadībā 18. minūtē, kad vairākumu izmantoja Artūrs Homjakovs. Pretiniekiem nokļūšana mazākumā pirmajā periodā bija nozīmīga problēma – tika nopelnīti veseli četri noraidījumi, kamēr „Rīgai” tikai viens. Metienu skaita ziņā gan tāpat nedaudz priekšā bija „Serebryanye Lvi”.

Otrajā periodā turpināja pelnīt noraidījumus, bet šoreiz tas izrādījās veiksmīgi. Spēlējot mazākumā, „Serebryanye Lvi” rindās vārtus 31. minūtē guva Jefims Miškovs, panākot neizšķirtu.

Asumiem neiztrūkstot arī pēdējā periodā, rezultāts tomēr nemainījās. 2+10 soda minūtes trešā perioda trešajā sekundē nopelnīja Roberts Kaļķis, bet 2+10 sodu vēlāk saņēma arī pretinieks. „Rīga” nokļuva vairākumā arī papildlaikā, bet arī tad savu iespēju neizmantoja, un viss izšķīrās pēcspēles metienu sērijā. Tajā rīdziniekiem precīzi bija Deniss Fjodorovs un Emīls Ģēģeris, kuram izšķirošais bullītis.

„Rīgai” šī bija trešā uzvara pēdējās četrās spēlēs, un komanda ar nesenajiem panākumiem pakāpusies uz 13. vietu Rietumu konferencē ar 23 spēlēs gūtiem 20 punktiem. Tiesa, vairākām tuvākajām konkurentēm par līdz pat sešām spēlēm mazāk.

Izmantotie resursi:
Хоккей. МХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...