Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases pussargs Laizāns pagarina līgumu ar "Riga"

Rolands Eliņš

Latvijas izlases pussargs Laizāns pagarina līgumu ar "Riga"
Oļegs Laizāns
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Futbola klubs “Riga” paziņojusi par līguma pagarināšanu ar Latvijas izlases pussargu Oļegu Laizānu, kā arī uzbrucēju Ēriku Punculu.

“Riga” gatavošanos nākamajai sezonai uzsāka jau iepriekš, piesaistot iepriekš Skotijas Premjerlīgā spēlējošo aizsargu Antonu Kurakinu un pagarinot līgumu ar Oļegu Timofejevu. Šodien “SynotTip” Virslīgas sestajā vietā esošā komanda panākusi vienošanos par vēl diviem līgumiem.

Oļegs Laizāns komandas rindās šosezon Virslīgā piedalījies 23 spēlēs un, lai arī vārtus nav guvis, ir viens no komandas vidējās līnijas līderiem un arī saspēles veidotājiem. Latvijas izlasē Laizāns aizvadījis 37 spēles, ieskaitot pēdējos mačus pret Ungāriju un Fēru salām, kad abas reizes devās sākumsastāvā.

Laizāns pagājušās sezonas vidū atgriezās Latvijā no leģionāra gaitām Polijā un Krievijas pēc spēka otrajā līgā. Viņš pievienojās “Ventspilij”, bet pirms šīs sezonas sākuma pārgāja uz Virslīgas debitanti “Riga FC”.

22 gadus vecais Ēriks Punculs Virslīgā šosezon aizvadījis 14 spēles “Riga” sastāvā un guvis vienus vārtus, 20. augustā izceļoties pret “Daugavpili”. Sezonas pirmajā pusē Punculs spēlēja pie “Mettas/LU”, bet iepriekš pārstāvējis arī Jūrmalas “Spartaku” un “Liepājas metalurgu”. Kopumā Latvijas Virslīgā Punculs guvis deviņus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/RigaFC_Official...

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 21:07, pirms 7 gadiem
Man visa šī līgumu pagarināšana un jaunu kontraktu noslēgšana ar Latvijas pasi nēsājošiem futbolistiem liek tikai domāt to,ka nākošsezon tiešām tiks palielinās leģionāru limitu,tāpēc tagad steidzās klubi pastiprināties ar stiprākajiem vietējiem spēlētājiem,lai pēc tam ķertos pie leģionāru līgšanas.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-23 04:31, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Man visa šī līgumu pagarināšana un jaunu kontraktu noslēgšana ar Latvijas pasi nēsājošiem futbolistiem liek tikai domāt to,ka nākošsezon tiešām tiks palielinās leģionāru limitu,tāpēc tagad steidzās klubi pastiprināties ar stiprākajiem vietējiem spēlētājiem,lai pēc tam ķertos pie leģionāru līgšanas.
Ja spēlētājam bijis līgums tikai uz šo (vienu) sezonu, tad jau tikai loģiski, ka sezonas beigās tas tiek pagarināts. Ja nerīkosies tagad, tad kāds cits klubs savāks. Labi vietējie spēlētāji jau tāpat vien apkārt nemētājas.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-23 11:40, pirms 7 gadiem
nedaudz apšaubāmi spēlētāji. Saprotams, ka nav daudz laba līmeņa vietējo spēlētāju, bet ne Laizāns, ne Punculs šogad nepārliecina