Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis debijā Ungārijā pēdējā minūtē izrauj 4:4, vārti arī Kamešam

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Jagodinskis debijā Ungārijā pēdējā minūtē izrauj 4:4, vārti arī Kamešam
Vitālijs Jagodinskis ar jaunās komandas kreklu
Foto: BR-Sport agency

Šodien Ungārijas augstākajā līgā debitējis Vitālijs Jagodinskis, kurš šo debiju diez vai aizmirsīs - nācis uz maiņu, viņš kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu 4:4 "Diosgyori" spēlē ar "Upjest". Vārtu guvums šodien arī Vladimiram Kamešam, kurš izcēlās spēlē Krievijas Nacionālajā līgā.

Vitālijs Jaagodinskis tikai šonedēļ parakstīja līgumu ar Ungārijas augstākās līgas klubu "Diosgyori", un šodien piedzīvoja neaizmirstamu debiju. Mūsu izlases centra aizsargs maču pret "Ujpest" sāka uz rezervistu soliņa, bet laukumā devās necerēti agri - komandas biedram savainojums un jau 13. minūtē Jagodinskis sāka spēlēt futbolu.

Vitālijs devās laukumā, tablo rādot 1:0 "Diosgyori" labā, taču turpinājumā abu komandu uzbrukums valdīja pār aizsardzību un, Jagodinskim esot laukumā, viņa vienība ielaida četrus vārtus. Vēl 74. minūtē "Diosgyori" panāca 3:2 savā labā, taču 84. un 87. minūtē ielaistie vārti solīja sāpīgu zaudējumu (3:4). Šai brīdī Jagodinskis nokārtoja sev skaistas atmiņas. Kompensācijas laika pirmajā minūtē pēc partnera izpildīta brīvsitiena viņš ieraidīja bumbu vārtos un izrāva mājinieku komandai trillera cienīgu 4:4 neizšķirtu! Ko lai saka, īpaša debija. "Diosgyori" ieņem 11. vietu 12 komandu konkurencē, kamēr šīs dienas pretiniecei "Ujpest" vieta tabulas vidū.

Krievijas Nacionālajā līgā šodien jau ceturtos vārtus astoņās spēlēs guvis uzbrūkošais pussargs Vladimirs Kamešs, kurš pēc sešām dienām svinēs 28. dzimšanas dienu. Kameša vārti gan neglāba Krasnojarskas "Yenisey" no zaudējuma - mājās 1:3 pret Jaroslavļas "Shinnik". Kamešs 62. minūtē panāca 1:1 un šajā epizodē esot kļūdījies pretinieku vārtsargs, kurš netika galā ar sitienu tuvējā stūrī. Vēlāk "Shinnik" izrāva uzvaru, bet Kamešs, kurš nospēlēja pilnu maču, nopelnīja arī dzelteno kartīti.

Artura Zjuzina "Tambov" viesos ar 0:2 piekāpās uz Premjerlīgu tēmējošajai "Tosno". Mūsu pussargs laukumā devās 54. minūtē, kad rezultāts jau bija 0:2, turklāt "Tambov" atradās mazākumā. Ne Vitālija Meļņičenko, ne Ivana Lukjanova nebija Voroņežas "Fakel" pieteikumā 0:0 neizšķirtā pret pastarīti Kaļiņingradas "Baltika". Runājot par tabulu, tieši "Fakel" no mūsējo komandām ieņem augstāko pozīciju - trešo. Kameša "Yenisey", neskatoties uz zaudējumu, atrodas augstajā piektajā vietā, bet Zjuzina "Tambov" atrodas tabulai pa vidu - 10. vietā.

Lielu rezultātu šodien sasniedza Vitālija Maksimenko pārstāvētā pastarīte "Mattersburg", kas izbraukumā prata nospēlēt neizšķirti 2:2 ar līderi Grācas "Sturm". 84. minūtē "Sturm" panāca 2:1, bet viesi pēdējā minūtē punktu tomēr izrāva. Maksimenko izgāja "Mattersburg" pamatsastāvā un tika nomainīts 70. minūtē pie 1:1. "Mattersburg" ar 1-3-8 gan joprojām atrodas pēdējā 10. vietā. "Reading" bez savainotā Denisa Rakela 86. minūtē izrāva 1:0 viesos pret "Rotherham United" un pacēlās uz astoto vietu. "Play-off" zona jeb labāko sešinieks pēc 14 kārtām nieka viena punkta attālumā.

Kārtējo uzvaru Anglijas ceturtajā līgā izcīnījusi "Plymouth" un Nauris Bulvītis, kuram atkal pilna spēle. Šoreiz "Plymouth" viesos ar 3:1 pārspēja pastarīti "Newport County" (1-4-7) un sasniedza bilanci 10-2-2. "Plymouth" pēc 14 kārtām ieņem pirmo vietu un tuvāko sekotāju apsteidz par diviem punktiem, bet, tā kā pa taisno trešajā līgā ("League One") iekļūs trīs komandas, tad svarīgāks ir Bulvīša komandas pārsvars pār ceturto vietu, un tas ir jau deviņi punkti.

Turcijas otrajā līgā neveiksmīga spēle Igora Tarasova "Giresunspor", kas bija priekšā ar 1:0, bet 69. un 82. minūtē ielaistie vārti nozīmēja sāpīgu 1:2 zaudējumu savu skatītāju priekšā pret "Boluspor". Pretiniece kļuva par vicelīderi, bet Tarasova "Giresunspor" nolaidās uz astoto vietu 18 komandu konkurencē. Jāieņem vismaz sestā vieta, lai piedalītos pārspēlēs par iekļūšanu Turcijas Superlīgā.

Anastasijs Mordatenko pagājušajā kārtā pirmo reizi nokļuva savas komandas "Radnički" pieteikumā Serbijas čempionātā, bet šodien, kad viņa klubs viesos cīnījās ar slaveno "Partizan", Mordatenko pieteikumā nebija. Vēl šovakar mačs "Parma" un Kristapam Zommeram Itālijas trešajā līgā - izdevās ar 1:0 uzvarēt "Mantova", tātad latviešu vārtsargam sausa spēle. "Parma" pēc 10 kārtām pakāpusies uz sesto pozīciju, bet turnīra līderei tikai par trim punktiem vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 21:10, pirms 8 gadiem
Vitālijs Jaagodinskis (C)

  +2 [+] [-]

, 2016-10-22 21:10, pirms 8 gadiem
Labs, Jagodinskis gatavojas aizstāt Gorkšu Novembrī

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 21:11, pirms 8 gadiem
Pahar, Kamešs taču jāsauc novembrī uz izlasi, jo regulāra spēļu prakse un vēl rezultatīvs. Ja jau Lukjanovs tika pēc ilgāka pārtraukuma izsaukts, tad nesapratīšu, ja pirms spēles pret POR netiks izsaukts Kamešs.

Liels prieks par Jagodinski, jo viņam akūti ir nepieciešama spēļu prakse

Skumji, ka šodienas spēlē laukumā pavadītās 36 minūtes ir viens no lielākajiem, ja ne pat lielākais spēles laiks Zjuzinam šosezon.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-22 21:12, pirms 8 gadiem
Pie mums pat Dinamo meistarkomandas hokejisti nevar iesist 4 golus pa spéli!