Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Mets" uzvar Nacionālajā līgā un iekļūst Pasaules sērijā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Mets" uzvar Nacionālajā līgā un iekļūst Pasaules sērijā
Ņujorkas "Mets"
Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Mets" aizvadītajā naktī izcīnīja savu ceturto uzvaru četrās MLB Nacionālās līgas finālsērijas spēlēs, tādējādi bez problēmām kvalificējoties Pasaules sērijai.

Spēle sākās ar diviem Ņujorkas komandas "Home run" sitieniem, kad bumbiņas ārpus laukuma raidīja, attiecīgi, Lukass Duda un Treviss d'Arno un tādējādi pirmajā iningā tika panākts četru punktu pārsvars pār oponentiem. Otrajā iningā Duda vēlreiz bija veiksmīgs un, lai arī šoreiz bumbiņa palika laukumā, "Mets" tika vēl pie diviem punktiem.

Čikāgiešiem, kuri šajā sezonā rādīja labu spēli, kopumā pietrūka pieredzes šādu maču un sēriju aizvadīšanā, tāpēc 0-4, lai arī nebūt neatspoguļo komandu patieso spēku samēru, tomēr, ir visai uzskatāms piemērs tam, ka "Cubs" vēl ir jākrāj pieredze.

Interesanti, ka šajā spēlē savu sesto "Home run" sitienu guva Daniels Mērfijs, tādējādi kļūstot par visu laiku veiksmīgāko MLB izslēgšanas spēļu atsitēju pēc kārtas gūto "Home run" sitienu skaita ziņā. Par šādu sniegumu viņš, protams, ieguva arī Nacionālās līgas finālsērijas vērtīgākā spēlētāja balvu.
Savukārt par ceturtās spēles varoni ir jāsauc jau pieminētais Lukass Duda, kurš viens pats spēja izsist piecus punktus.

Amerikas līgā notikumi risinās gan daudz jautrāk un, lai arī sākotnēji Kanzassitijas komanda spēja iegūt divu uzvaru pārsvaru, pēdējās trijās sērijas spēlēs viņu sniegums gan ir ļoti svārstīgs un pēc graujošas uzvaras vakardien, šonakt sekoja diezgan pārliecinošs zaudējums – 1:7.

Par Toronto "Blue Jays" panākumu visvairāk uzslavas ir pelnījis Marko Estrada, kurš nepilnos astoņos iningos pieļāva vien vienu skrējienu, piecus sitējus atstāja tukšā un ļāva kanādiešiem sezonu pagarināt vēl vismaz uz vienu spēli.

Kā mača pagrieziena punkts ir atzīmējams sestais inings, kad Trojs Tulovickis guva dubultsitienu, ļaujot trim komandas biedriem sasniegt mājas bāzi.

Līdz ar to uz šo brīdi ir kļuvis zināms, ka Pasaules sēriju no Nacionālās līgas pārstāvēs Ņujorkas "Mets", bet Amerikas līgā pašlaik rezultāts ir 3-2 par labu Kanzassitijas "Royals" un viņiem, lai vismaz atkārtotu aizvadītās sezonas panākumu, ir dotas divas spēles, no kurām vienā ir jāizcīna uzvara.

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2015-10-22 13:40, pirms 8 gadiem
Nabaga Cubs, it was good while it lasted.