Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Videls: "Gribam, lai tāda atmosfēra ģērbtuvēs būtu pēc katras spēles"

Agris Suveizda

Videls: "Gribam, lai tāda atmosfēra ģērbtuvēs būtu pēc katras spēles"
Līnuss Videls
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Rīgas "Dinamo" zviedru uzbrucējs Līnuss Videls pēc uzvaras Kontinentālās hokeja līgas spēlē pār Ufas "Salavat Yulaev" (2:1) bija priecīgs par izcīnīto panākumu un kluba TV izteica cerību, ka "Dinamo" arī turpmāk spēs noturēties uz tikpat pozitīvas nots.

"Tā bija ļoti svarīga uzvara," sacīja Rīgas "Dinamo" pirmo vārtu autors Līnuss Videls, kurš asistēja arī Pjotra Ščastļivija uzvaras vārtu guvumā. "Domāju, ka arī pirmajās divās trešdaļās spēlējām labi, taču mums pietrūka pārliecības. Ceru, ka mums izdosies saglabāt šo sajūtu, cik patīkami ir uzvarēt, un turpināsim uzvarēt. Protams, ka pēc uzvaras atmosfēra ģērbtuvēs tagad ir pilnīgi atšķirīga salīdzinājumā ar pēdējo spēli. Gribam, lai tāda būtu pēc katras spēles."

"Domāju, ka "Dinamo" aizvadīja labu spēli, kaut ko pamainīja taktikā," zaudējuma iemeslus skaidroja Ufas "Salavat Yulaev" un Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda. "Žēl, ka spēle tā izvērtās un zaudējām. Visa trešā trešdaļa mums ne pārāk izdevās. Taču nekas traks nav noticis – drīz jau nākamā spēle, atmosfēra ir pozitīva, cīnīsimies."

Labā noskaņojumā bija vārtsargs Jakubs Sedlāčeks: "Piecdesmit minūtes bijām iedzinēju lomā. Šovakar mēs nespēlējām slikti. Visa komanda šajā mačā cīnījās no sirds. Pirms spēles ģērbtuvē runājām, ka šodien ir jādara viss, lai uzvarētu. Visu spēli aizvadījām pacietīgi, spēlējot disciplinēti un trešajā trešdaļā beidzot guvām vārtus. Pēdējās piecas minūtes mūsu izpildījumā bija lieliskas."

"Kad pāris spēles neesi bijis vārtos, tad šādas spēles izskaņas vārtsargam ir ļoti smagas. Ir jākoncentrējas par 120 procentiem un vairāk. Man, lai aizvadītu labu maču un būtu pārliecināts par saviem spēkiem, ir vajadzīgs labi aizvadīt pirmo spēles trešdaļu. Kad guvām pirmos vārtus, jutu, ka šodien ir jāņem trīs punkti. Mums vajadzēja turpināt tā spēlēt, kas arī izdevās," Sedlāčeks turpināja.

" Kad Hossa pameta laukumu, slidojot uz vienas slidas, tas neizskatījās labi. Sev atgādināju, ka ir jākoncentrējas uz spēli, sevi nedrīkst izsist no līdzsvara. Hossa parādīja savu cīnītāja raksturu, kas iedvesmoja komandu," Sedlāčeks noslēdza.

Kuldas un Videla komentāri

Izmantotie resursi:
Jakub Sedlacek: pēdējās piecas minūtes mūsu...

  -3 [+] [-]

, 2014-10-22 11:43, pirms 10 gadiem
Neko sev, DR nauda parādījās un tagad jau līdzjutējus sāk saukt uz arēnu

  +1 [+] [-]

, 2014-10-22 12:30, pirms 10 gadiem
Saukt jau var. Bet vai tas ko dod un vai būs vairāk cilvēku. To redzēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-22 15:16, pirms 10 gadiem
markkomartins rakstīja: Saukt jau var. Bet vai tas ko dod un vai būs vairāk cilvēku. To redzēs
6+ štukas uz Avangardu ceturdienā varetu būt

  -2 [+] [-]

, 2014-10-22 16:15, pirms 10 gadiem
KHL spēles ir neprognozējamas

  -1 [+] [-]

, 2014-10-22 16:48, pirms 10 gadiem
Ir OK. Bet tad jāņem Gagarins!