Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB: "Krasnije Kriļja" pirmā uzvara šosezon

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

VTB: "Krasnije Kriļja" pirmā uzvara šosezon
Ārons Mailzs: deviņi punkti, astoņas piespēles un septiņas bumbas zem groziem uzvarā pār ''Triumph''. Foto: vtb-league.com

Šodienas vienīgajā VTB līgas regulārā turnīra spēlē pirmo uzvaru šosezon izcīnīja Samāras ''Krasnije Kriļja'', kas savu skatītāju priekšā ar 83:70 uzveica Maskavas apgabala ''Triumph''. Samāras komandai šodienas panākums bija pirmā uzvara šosezon.

Sergeja Bazareviča trenētā komanda uzvarēja cīņā pie groziem (43 pret 30), turklāt izcīnīja 17 atlēkušās bumbas uzbrukumā. Viesi no Maskavas apgabala piedzīvoja melno dienu tālmetienos (2/18) un zaudēja ikkatrā no spēles ceturtdaļām. Mača beigu rezultāts - 83:70 (23:18, 21:17, 19:16, 20:19) par labu laukuma saimniekiem.

Uzvarētāju rindās neapturams bija amerikāņu uzbrucējs Džuliuss Raits, kura rēķinā 22 punkti, 11 atlēkušās bumbas un divas pārķertas piespēles. Viesiem 21 punktu guva amerikānis Korijs Higinss.

Rīgas VEF ar Maskavas apgabala ''Triumph'' tiksies 9. novembrī izbraukumā, bet ar ''Krasnije Kriļja'' mačs Rīgā paredzēts nedēļu vēlāk.

Maskavas apgabala ''Triumph'' un Klaipēdas ''Neptunas'' ir vienīgās B apakšgrupas komandas, kas VTB sezonu sākušas ar diviem zaudējumiem.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

     [+] [-]

, 2013-10-22 22:28, pirms 10 gadiem
Mums ir japaņem Trešā vieta grupā