Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Roulendam sāpīgs zaudējums galotnē pret "Unics" (+video)

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Roulendam sāpīgs zaudējums galotnē pret "Unics" (+video)
Endrjū Gaudlaka tālmetiens ļāva ''Unics'' izcīnīt otro uzvaru Eirokausa sezonā. Foto: unics.ru

Šodien ULEB Eiropas kausa izcīņas G apakšgrupā pie uzvaras tika Kazaņas ''Unics'', kas savā laukumā saspringtā cīņā ar rezultātu 72:71 pārspēja Bandirmas ''Banvit''. Uzvaras tālmetienu mača pēdējā sekundē realizēja amerikāņu aizsargs Endrjū Gaudlaks.

Divas minūtes pirms mača beigām laukuma saimnieku pārsvars uz tablo bija sešu punktu vērtē (69:63), taču, pateicoties Čaka Deivisa un Īdžeja Roulenda rezultativitātei (pa abiem gūti astoņi punkti pēc kārtas), viesiem no Turcijas sekundi līdz pamatlaika beigām izdevās atgūt vadību (71:69). Sekundi līdz spēles beigām Kazaņas komanda izšķirošo metienu uzticēja izpildīt Endrjū Gaudlokam, kurš līdz ar mača beigu sirēnu realizēja ļoti sarežģītu tālmetienu, liekot uzgavilēt 3500 ''Unics'' līdzjutējiem. Spēlei noslēdzoties, rezultāts uz tablo 72:71 (24:15, 14:19, 19:18, 15:19).

''Unics'' savā mājas zālē veiksmīgi uzbruka grozam no perimetra, iemetot desmit no izpildītajiem 22 tālmetieniem (45%). Tikmēr ''Banvit'' snaiperi trejačus realizēja ar 28% precizitāti (4/14).

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 15 gūtiem punktiem bija amerikānis Taiveins Makī, bet grieķu aizsargs Nikoss Ziziss pievienoja 14 ačus. ''Banvit'' rindās pa 18 punktiem Samī Meijam un Čakam Deivisam, bet bijušajam Rīgas VEF līderim Īdžejam Roulendam 11 punkti (2p. - 4/9, 3p. - 1/2), no kuriem seši gūti noslēdzošajā ceturtdaļā.

Jāatzīmē, ka viens no spēles tiesnešiem Kazaņā bija latviešu soģis Oskars Lucis.

''VEF Rīga'' G apakšgrupas turnīru turpinās rīt, kad izbraukumā tiksies ar Armanda Šķēles pārstāvēto Tallinas ''Kalev/Cramo''. Tikmēr Haifas ''Maccabi'' rīt viesosies Skopjē, kur sacentīsies ar vietējo ''MZT Aerodrom''.

Gaudlaka uzvaras metiens

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-22 21:24, pirms 11 gadiem
Re ku video, bet tur vienīgais cenzētais vārds ir urāāāā pārējie vārdi ir seksuāla rakstura slāvu valodā.... Unics - Banvit amazing buzzer by Andrew...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-22 23:13, pirms 11 gadiem
2mm un Gaudlaks būtu pāri līnijai ko tad,bet nu metiens labs..!

     [+] [-]

, 2013-10-23 00:45, pirms 11 gadiem
Krieviem gan meteorīts gan pēdējās sekundes metien ir bļā.. job.. utt. Priekam, pārsteigumam, niknuma ir viena vārda atvasinājumi. Tāpat viņiem tur dzīve...