Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kuksiks Valensijā cer turpināt izlasē iesākto

Kuksiks Valensijā cer turpināt izlasē iesākto
Rihards Kuksiks
Foto: superdeporte.es

Spānijas basketbola kluba "Valencia Basket" uzbrucējs Rihards Kuksiks atzinis, ka šosezon cer turpināt demonstrēt labo sniegumu, ko aizsāka ar pirms klubu sezonas sākuma ar Latvijas izlasi.

"Spēlēju kā motocikls - ar enerģiju uzbrukumā un aizsardzībā, cerot palīdzēt komandai pēc iespējas vairāk," sacījis Kuksiks, piedaloties reklāmas uzņemšanā ar "Harley Davidson" motocikliem. "Godīgi sakot, man patīk šie motocikli, visiem zināms, ka tie ir skaisti, bet ar tādiem braukt man nav atļauts," smaidot atzīst Kuksiks. Runājot par savas pārstāvētās "Valencia Basket" sezonas sākumu Kuksiks nav tik priecīgs, jo rezultāti nav bijuši pārāk labi. Pagaidām trijās spēlēs gūta tikai viena uzvara, bet nākamā spēle būs izbraukumā pret Vitorijas "Caja Laboral".

"Tā būs ļoti svarīga spēle. "Caja Laboral" ir viena no spēcīgākajām komandām ACB un spēlēt viņu laukumā nebūs viegli, bet domāju, ka esam gatavi cīnīties tur par uzvaru." Lai arī sezona iesākta ne tika veiksmīgi, Kuksiks saglabā pārliecību, ka jau drīzumā komanda sāks spēlēt labāk un uzvaras krāsies arvien vairāk: "Sākums vienmēr ir sarežģīts visām komandām un īpaši tad, kad tai klāt nāk tik daudz jauni spēlētāji. Pašreiz mēs koncentrējamies uz treniņiem, komandā ir labi spēlētāji un domāju drīzumā mums klāsies tikai labāk. Sezonas sākums bijis slikts, bet esmu pārliecināts, ka tāpat uzvarēsim daudzās spēlēs. Turklāt mums ir labs treneris, kurš zina, kas jādara, lai uzvarētu."

Valensijas klubam Kuksiks pievienojās pēc Eiropas čempionāta, kur bija Latvijas izlases rezultatīvākais spēlētājs. "Pēc Eiropas čempionāta zināju, ka varu spēlēt šāda līmeņa komandā. Esmu priecīgs par nokļūšanu Valensijā, par ko biju dzirdējis daudzas labas lietas. Pati spēlēšana Eiropas čempionātā Lietuvā bija ļoti svarīga, jo tur spēlēju pret daudziem lieliskiem spēlētājiem un izlasēm, kur varēju parādīt sevi. Šeit ceru paveikt to pašu," valstsvienībā iesākto Kuksiks grib turpināt Valensijā. "Mans uzdevums ir uzvarēt pēc iespējas vairāk mačos un, ja spēsim, tad cīnīties par titulu. Mums ir ļoti labi spēlētāji, kuros apvienota jaunība un pieredzi, kas ir ļoti svarīgi."

Izmantotie resursi:
Superdeporte

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-25 12:09, pirms 13 gadiem
sexer