Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Valverde: "Mūsu sniegums izbraukumā liecina, ka kaut kas nav kārtībā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Valverde: "Mūsu sniegums izbraukumā liecina, ka kaut kas nav kārtībā"
Ernesto Valverde. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas čempione "Barcelona" jaunās sezonas ievadā turpina buksēt – vakar tika piedzīvots zaudējums izbraukumā pret "Granada" ar 0:2. Pēc galvenā trenera Ernesto Valverdes domām, ir pamats satraukumam.

"Esmu uztraucies, jo izbraukuma spēlēs mums neizdodas tikt pie labiem rezultātiem. Ja ir aizvadīti četri mači viesos, tas liecina, ka kaut kas nav kārtībā. Ir spēlētāji, kuri komandai pievienojas vēlāk, bet mēs tāpat neesam rādījuši labu sniegumu, neesam spēlējuši labi. Šoreiz dominējām, bet pārsvaru nepārvērtām vārtu gūšanas iespējās. Mums nebija nevienas iespējas, lai pavērstu spēli pareizajā virzienā," pēc zaudējuma teica Valverde.

Barselona iedzinējos nonāca jau otrajā minūtē. Sākoties otrajam puslaikam, laukumā devās kapteinis Lionels Mesi, tomēr arī viņam neizdevās izglābt grimstošo kuģi. Laukuma saimnieki pārsvaru dubultoja 66. minūtē ar 11 metru soda sitiena palīdzību. Favorītiem piederēja milzīgs pārsvars bumbas kontrolē (74%), viņi izdarīja astoņus sitienus vārtu virzienā, tomēr tikai viena bumba lidoja vārtu rāmī.

"Mums trūkst precizitātes laukuma noslēdzošajā trešdaļā. Pretinieki izmantoja presingu, mums izdevās to pārvarēt, un bija nepieciešams tikai noslēgums. Un tieši tur viss nogāja greizi," vērtēja Valverde, kura krēsls pēc neapmierinošā sākuma sācis ļodzīties. "Centīsimies uzlabot mūsu vājās vietas."

Tomēr statistika liecina, ka "Barcelona" Ahilleja papēdis varētu būt spēle aizsardzībā – deviņi ielaistie vārti ir dalīts sliktākais rādītājs līgā ar "Real Betis". "Ir skaidrs, ka sezonas sākums nav izdevies. Tas neatgādina mūsu pēdējos čempionātus. Tam ir vistiešākais sakars ar to, ko teicu iepriekš – izbraukumā nespēlējam labi," norādīja speciālists.

"Vienmēr pēc neveiksmēm pie notikušā vaino sevi. Spēlētāji ir aktieri, kuri uzstājas, bet atbildīgs ir treneris. Vari uzvarēt, vari zaudēt, bet reizēs, kad zaudē, ir jābūt pelnījušam uzvaru. Šoreiz tā nebija."

Spēlējot viesos, "Barcelona" zaudējusi "Athletic Bilbao" (0:1), nospēlējusi 2:2 pret "Osasuna" un piekāpusies "Granada", bet Čempionu līgā bija 0:0 pret Dortmundes "Borussia", pretiniekiem neiesitot pendeli. Spēlējot mājās, ar 5:2 pieveikta gan "Real Betis", gan "Valencia".

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/b...

  +1 [+] [-]

, 2019-09-22 14:15, pirms 5 gadiem
B.., ģeniāls secinājums!

  -1 [+] [-]

, 2019-09-22 14:18, pirms 5 gadiem
Pašlaik problēmas ir gan Real, gan Barcai, kas nozīmē to, ka Atletico vai kādam citam šogad var parādīties iespēja, tiesa gan, tad viņiem jāspēlē perfekti, ko pagaidām neredzam.

Barcas un Real problēmas nozīmē, ka Čempionu līgā visticamāk ne viena ne otra neuzvarēs.

Ja vien visas problēmas drīz netiks atrisinātas.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-22 15:01, pirms 5 gadiem
Valverde laikam aizmirsa pieskaitīt arī izbraukuma spēles no iepriekšējās sezonas, jo Barsa zaudēja arī pēdējās 4 izbraukuma spēles (ja pieskaitam arī Karaļa kausa finālu, kas tika spēlēts neitrālā stadionā) iepriekšējā sezonā. Tātad kopā sērija ilgst jau 8 spēles.

Viņš kā treneris sevi bija jau izsmēlis ilgu laiku atpakaļ. Ja vadība neko nemainīs, tad Barsai draud pirmo reizi pēdējo 5 gadu laikā palikt bez trofejām. Zinot gan Barsas vadību viņi neko nedarīs kamēr viss nebūs nolaists līdz bezdibenim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja