Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Otra Ķekavas komanda centīsies sarūgtināt igaunietes

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Otra Ķekavas komanda centīsies sarūgtināt igaunietes
FK "Ķekava"

Elvi sieviešu florbola līgā šodien tiks izspēlēta viena cīņa, FK "Ķekava" komandai savā laukumā uzņemot Igaunijas sieviešu izlases kandidātes. Cīņas sākums pulksten 13:00.

Abas komandas turnīru iesāka vakar, demonstrējot atšķirīgas sekmes. Igaunijas izlases meitenes jau vakar cīnījās Ķekavā, sacenšoties ar vietējo "Ķekavas Bulldogs". Septiņu minūšu laikā iekrājot 3:0 pārsvaru, ziemeļu kaimiņienes, iespējams, iedomājās, ka darbs ir paveikts, jo pārsvars saglabājās līdz pat trešā perioda ievadam. Taču tad Anna Mūrniece ar vieniem, bet Inga Ametere ar diviem vārtu guvumiem atjaunoja līdzsvaru uz tablo, panākot 5:5 un ievirzot spēli papildlaikā. Tajā gan bija nepieciešamas vien 29 sekundes, lai Līna Luiha nodrošinātu uzvaru viešņām.

Līdzīgos amerikāņu kalniņus piedzīvoja FK "Ķekava", pirmā perioda izskaņā ar diviem vārtu zaudējumiem nonāca nepatīkamā situācijā, taču otrā perioda četrās pirmajās minūtēs ne vien atspēlējās, bet arī pārņēma vadību. Tomēr pēdējais periods vicečempionēm izvērtās par bēdu ieleju, jo tika zaudēti astoņi vārti, pašām pie precīziem metieniem netiekot, kas noveda pie 3:10 sagrāves.

Pērn abas komandas savstarpējās cīņās labāk spēlēja pretinieku ierakumos. Vispirms sezonas pirmajā pusē FK "Ķekava" viesos izcīnīja negaidīti vieglu uzvaru ar rezultātu 7:0, bet decembrī igaunietes Ķekavā spēja revanšēties ar 6:2. Arī kopējā bilance starp abām komandām ir kaujnieciska, jo katrai vienībai izdevies tikt pie uzvarām trijās cīņās. Šodien šis līdzsvars tiks izjaukts.

Spēles sākums pulksten 13:00 un maču būs iespējams vērot arī Latvijas Florbola savienības Youtube kanālā.